Op zoek naar een caravan? Nijverdal en omstreken kan terecht bij Caravan Centrum Emmen! Wij zijn dé toonaangevende specialist in caravans in Noord-Nederland, en we bevinden ons op slechts een uurtje rijden van Nijverdal! U bent van harte welkom om onze showroom in Emmen te bezoeken, waar u een gevarieerde selectie zult vinden, bestaande uit zowel gloednieuwe als gebruikte caravans van gerenommeerde merken. Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte caravan die perfect past bij uw behoeften in Nijverdal.


Vindt uw ideale caravan in Nijverdal

Bent u een enthousiaste kampeerliefhebber en droomt u van het bezitten van een prachtige caravan? Met meer dan drie decennia aan ervaring en een uitgebreide voorraad van meer dan honderd caravans, kunnen wij met zekerheid zeggen dat u bij ons de caravan van uw dromen zult vinden. Of u nu een gloednieuw model verkiest of een betrouwbare tweedehands caravan uit ons assortiment, wij staan klaar om aan uw zoekwensen te voldoen.

Bovendien bieden we niet alleen caravans aan, maar hebben we ook een uitgebreide collectie accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Ondanks de charme van Nijverdal is ons caravancentrum de onbetwiste bestemming in de wereld van caravans.

caravan nijverdal

Verwezenlijk uw caravanwens bij ons!

In onze showroom presenteren wij een uitgebreide verzameling caravans om te bewonderen! Onze ervaren deskundigen, met meer dan dertig jaar ervaring, staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale caravan in Nijverdal. Of u nu kiest voor een gloednieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij zijn er om aan uw wensen te voldoen.

Kom snel langs vanuit Nijverdal! Bij ons vindt u een overvloed aan caravans en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kies voor een betrouwbare tweedehands caravan in Nijverdal

Als u op zoek bent naar een alternatief voor een nieuwe caravan in Nijverdal, bieden wij de oplossing! Naast splinternieuwe modellen presenteren wij bij Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreide collectie betrouwbare tweedehands caravans. Deze gebruikte caravans verkeren nog altijd in uitstekende staat en garanderen een plezierige kampeerervaring!

Maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit van tweedehands caravans. Onze gebruikte caravans worden grondig geïnspecteerd door onze caravanexperts, die voldoen aan de strenge BOVAG-onderhoudsnormen. Om uw gemoedsrust te waarborgen, bieden wij bovendien gratis BOVAG-garantie gedurende een heel jaar bij de aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en kom snel langs voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw gedroomde caravan kunt reizen door het prachtige Nijverdal, of misschien zelfs verder!

Wij bieden een complete caravanervaring in Nijverdal!

Naast caravans hebben wij ook een uitgebreid assortiment accessoires en benodigdheden om uw caravan volledig uit te rusten. Denk aan:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons gevarieerde aanbod heeft u diverse opties om uw caravan aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties. Koop uw nieuwe of gebruikte caravan in Nijverdal aan bij ons!