Zoekt u een nieuwe caravan? Gieten is op een half uur rijden van het grootste Caravan Centrum. Hier vindt u de officiële dealer van merken, waaronder Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en dat zorgt ervoor dat u de beste service krijgt op alle vlakken.

Bent u klaar voor een dag naar de kampeerwinkel en om uw occasion of nieuwe caravan te bekijken? Rij dan over de N34 vanuit Gieten en kom langs bij onze showroom.


Een nieuwe caravan of occasion kopen in de buurt van Gieten

Een caravan kopen in de buurt van Gieten doet u bij Caravan Centrum Emmen. Hier vindt u een ruim assortiment aan nieuwe modellen of occasions van de beste kwaliteit. Wij zijn dé dealer van topmerken als Sprite en Hobby caravan. Gieten is niet ver van deze prachtige showroom, gevuld met de beste caravans. 

De kans is groot dat uw droomcaravan bij ons op u staat te wachten. Onze specialisten helpen u om ervoor te zorgen dat uw nieuwe model voldoet aan al uw wensen. De occasions zijn voorzien van een BOVAG onderhoudsbeurt, bij aanschaf van een model boven de €3.500,-, en één jaar garantie. Daardoor garanderen wij een fijne beleving, ook met een tweedehands caravan.

caravan gieten kopen

Aanvullende services bij ons caravan centrum

Naast het aanschaffen van caravans kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende services. Onze showroom dichtbij Gieten heeft namelijk nog een groot aantal opties waarmee wij u kunnen ondersteunen. 

  • Wij kunnen uw caravan inkopen wanneer u niet langer wenst om zo op vakantie te gaan. 
  • Wanneer u hulp nodig heeft met het regelen van een caravanverzekering kunnen wij u hier ook bij bijstaan. 
  • Zodra het hoogseizoen voorbij is kunnen wij uw caravan winterklaar maken. Hiermee kunt u in de lente weer onbezorgd op pad. 
  • Uw caravan reparatie kan ook gedaan worden bij ons centrum. Met onze specialisten is uw geliefde model snel weer als nieuw. 

Alles voor uw vakantie met dit voertuig kunt u bij ons vinden. Laat ons u helpen, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

aanvullende caravanservices vlakbij gieten

Kampeerwinkel en campingwinkel bij CC Emmen

Bij ons in de kampeerwinkel en campingwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke kampeervakantie. Zo vindt u bij ons onder andere een voortent en andere benodigdheden en artikelen. Want naast een nieuw of tweedehands model wilt u ook dat de inrichting naar uw smaak is. 

Zorg dat uw caravan in Gieten voorzien is van alle benodigdheden. Hierbij bedoelen wij een kachel, airco en koelkast. Dit zijn wel voorzieningen die fijn zijn wanneer u op vakantie bent. Wat u ook zoekt voor uw kampeertrip, u vindt het in de winkel van CC Emmen.

kampeerwinkel en campingwinkel vlakbij gieten

Kom langs voor een nieuwe caravan dichtbij Gieten

Wanneer u een nieuwe caravan wilt kopen, kom dan langs bij onze showroom. Deze ligt op een korte afstand van Gieten. Hier vindt u alles wat u nodig hebt; nieuwe modellen, occasions, accessoires en zelfs verzekeringen. Wacht niet langer en kom langs. 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 591 62 85 30, of stuur een email naar info@cc-emmen.nl. U bent altijd welkom. Ook wanneer u buiten de gebruikelijke openingstijden langs wilt komen is dit mogelijk. Wij zorgen dat u hier tevreden vandaan rijdt met uw nieuwe caravan. Gieten is dichtbij, kom langs!

caravan gieten