Caravan gasfles

Gaat u op reis of kamperen? Dan komt een caravan gasfles goed van pas. Met de gasflessen van Caravan Centrum Emmen gaat u heerlijk barbecueën op de camping en zit u er warmpjes bij met een gasfles voor uw terrasverwarmer.

Gasflessen zijn beschikbaar in verschillende varianten. De bekendste zijn de flessen van Primagaz en Campingaz. Op zoek naar een gasfles voor op de camping? Bij ons vindt u altijd een geschikte fles voor onderweg!

Naast de gasflessen kunt u bij ons ook terecht voor de nodige accessoires voor gasflessen. Denk hierbij aan gasslangen en drukregelaars. De gasfles kan eenvoudig in de caravan of camper vervoerd worden. Caravan Centrum Emmen heeft alles wat u nodig heeft om ontspannen op reis te gaan met uw caravan.

caravan gasfles

Opslag van de caravan gasfles

Een caravan gasfles is voor veel verschillende toepassing te gebruiken. Het kan dus best zijn dat u deze er geregeld bij pakt. Wanneer u met een gasfles op pad gaat is het echter van belang dat u de fles weer goed vastzet.

De beste plek voor het vervoeren van de gasfles is de disselbak. Houdt er rekening mee dat de gasfles altijd rechtop blijft staan. Zorg er bovendien voor dat de gasfles niet in contact komt met warmte.

Zet hem hierdoor niet vlakbij een kachel of vuur. Ook is het aangeraden hem niet in direct zonlicht te plaatsen. Gaat u de weg op? Zet hem dan vast met banden waardoor hij niet kan schuiven.

gasfles voor camping

Gasfles kopen

Wilt u graag een gasfles kopen? Dan bent u bij CC Emmen aan het juiste adres. In het aanbod van CC Emmen vindt u diverse gasflessen, waardoor u altijd voldoende keuze heeft. 

Kijk ook vooral eens naar onze overige caravan accessoires. Zo gaat u écht goed voorbereid op reis. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk om goed zicht te hebben op reis? Dan zijn caravanspiegels iets voor u.

Heeft u vragen over onze gasflessen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via door een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl of door te bellen naar +31(0)591628530. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u goed voorbereid op pad gaat met uw caravan gasfles.