Fietsendrager caravan


Een fietsendrager op de caravan of de camper is geen overbodige luxe wanneer u de fietsen meeneemt op vakantie. Op de fiets door het prachtige Franse landschap? Genieten van een mooi dorpje? Op de fiets kunt u helemaal tot rust komen!

U kunt bij ons terecht voor een divers assortiment dragers voor de fiets. Ze kunnen achterop de caravan of camper of op de dissel van de caravan bevestigd worden. Onze fietsendragers zijn van de merken Thule en Fiamma.

fietsendrager caravan caravan centrum emmen

Verschillende soorten fietsendragers

Onze modellen zijn veelal geschikt voor twee of drie fietsen. Sommige modellen zijn tevens geschikt om een lichtere soort elektrische fiets op te vervoeren.
U kunt bij ons kiezen uit fietsendragers voor op de dissel, of voor achterop de caravan.

Fietsendrager op de dissel van de caravan

De belangrijkste eigenschappen waar u rekening mee moet houden bij de aankoop van zo’n soort model zijn:

  • Het maximale draagvermogen van het model – het is belangrijk om goed te kijken wat het maximale gewicht is voor de fietsen.
  • De bevestiging aan de dissel – sommige caravans zijn uitgerust met een disselafdekking. Bij de montage van de drager is het raadzaam om deze te verwijderen of om voorzichtig door de afdekking te boren.
  • Een klapbare fietsendrager – veel modellen zijn inklapbaar met de fietsen erop. Dit kan handig zijn wanneer u iets uit de disselbak wilt halen zonder de drager van de caravan af te moeten halen.

Fietsendrager achterop de caravan

Het is tevens mogelijk om een drager te kopen die achterop de caravan of de camper gemonteerd kan worden. Ook bij deze modellen is het belangrijk om in de aankoop rekening te houden met de maximale draagkracht en het aantal fietsen die je graag mee wilt op vakantie.

fietsendrager dissel caravan

Een fietsendrager kopen bij Caravan Centrum Emmen

Heeft u nog vragen over de aankoop van een drager voor de fietsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)591628530 of door een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl. Tegen een meerprijs kunt u de drager achterop de caravan of op de dissel laten monteren.

Kijk vooral ook eens naar onze overige caravan accessoires. Uw vakantie kan pas echt beginnen als u helemaal uitgerust bent. Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar een nieuwe voortent of een paar caravanspiegels? Dan bent u bij Caravan Centrum Emmen aan het juiste adres! In onze grote showroom vindt u gegarandeerd waar u naar opzoek bent.

Een betrouwbare fietsendrager voor op de caravan koopt u bij CC Emmen!