Een Isabella voortent voor uw caravan

De Isabella voortent is geen overbodige luxe als u met uw caravan op vakantie gaat. De voortent is met oog voor detail ontworpen en biedt veel extra ruimte. De voortent kan gebruikt worden als kleine woonkamer, eetkamer of opbergruimte.

De tenten van Isaballa worden al ruim 60 jaar ontwikkeld, waardoor u altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. De voortent voor de caravan is zo ontworpen, dat het steeds gemakkelijker wordt om insecten buiten te houden, de lichtinval geoptimaliseerd wordt door speciale vensters en een speciale coating op het tentdoek zorgt voor een lange levensduur.

Isabella is van oorsprong een Deens merk. Het merk is al sinds 1959 bezig met het ontwikkelen van luifels en voortenten voor verschillende caravans. De voortenten zijn goed getest op harde wind en barre weersomstandigheden. De ronde raampjes maken het design van de Isabella voortent uniek.

Isabella voortent Ventura D250 D300 CC Emmen
Isabella voortent Ventura

Isabella voortent in verschillende maten

Wij hebben voortenten in ons assortiment in verschillende soorten en maten. U kunt ook kiezen voor een kleine Isabella luifel, welke zorgt voor extra wind- en zonbescherming.

Kiest u bijvoorbeeld voor de Isabella voortent Ambassador, dan haalt u een ultieme allround voortent in huis. De tent is eenvoudig op te bouwen en het materiaal zorgt ervoor dat het klimaat in de binnentent aangenaam blijft. Hiernaast is de tent ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen.

De voortenten kunnen gemakkelijk uitgebouw worden met een extra luifel. Bijvoorbeeld met de Isabella Eclipse of de Isabella Shadow.

Isabella luifel Eclipse Caravan Centrum Emmen

Een Isabella voortent aanschaffen

Al onze luifels en voortenten zijn in onze showroom in Emmen te bezichtigen. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u een passend vrijblijvend advies geven over een geschikte voortent of luifel voor bij uw caravan.

Mocht u toch niet gevonden hebben waar u naar zocht, dan kunt u ook altijd nog een blik werpen op de voortenten van Unico, Dorema of op de Thule luifel. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.

Voor het aanschaffen van een goede Isabella voortent moet u bij Caravan Centrum Emmen zijn!

Isabella voortent Commodore CC Emmen (2)