Zoekt u naar een goede dealer voor een caravan? In Friesland is het caravan aanbod laag. Gelukkig vindt u bij Caravan Centrum Emmen het grootste aanbod caravans van het Noorden! Bekijk het hier!


De perfecte caravan in Friesland! 

Voor de echte kampeerder is het makkelijk op te noemen waaraan een caravan moet voldoen. Maar vind die caravan maar eens! Bij Caravan Centrum Emmen helpen onze specialisten u hier met deze zoektocht. Geef aan welke indeling het beste bij u past, wat uw budget is, hoeveel kilo uw auto mag trekken en of u zoekt naar een nieuwe caravan of een caravan occasion. Dan vinden wij met onze ervaring in het uitgebreide assortiment voor u de perfecte caravan.

Kom snel eens langs en misschien rijdt u vandaag nog met een nieuwe caravan Friesland weer in!

caravan Friesland

Vind de caravan die bij u past! 

In de noordelijke provincies is Caravan Centrum Emmen een gevestigde naam onder de kampeerders. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan honderd verschillende caravans die we op voorraad hebben, heeft u bij ons enorm veel keuze. We hebben zowel nieuwe caravans van onder andere de merken Fendt, Hobby en Sprite in alle mogelijke soorten en maten.

Bent u op zoek naar veel caravan, maar dan voor wat minder geld? Dan kunt u uw caravan bij ons ook tweedehands aanschaffen. Onze experts met jarenlange ervaring helpen u bij uw zoektocht naar de caravan die bij u past! Kom snel eens bij onze showroom langs! Vanuit Friesland bent u er zo!

caravan kopen Friesland

Wilt u geen nieuwe caravan kopen? Bekijk onze occasions!

Naast een ruim assortiment nieuwe caravans, kunt u ook bij ons terecht als u zoekt naar een tweedehands caravan. Ons assortiment caravan occasions is zeer ruim en bevat caravans die allemaal een Bovag onderhoudsbeurt hebben ondergaan. U bent hierdoor verzekerd dat de caravan die u bij ons koopt, u nog jaren van plezier voorziet! Onze experts helpen u graag bij het vinden van een geschikte tweedehands caravan. 

Heeft u behoefte aan advies of wilt u meer weten over een van onze caravans? Bel of mail gerust en wie weet staat er binnenkort een nieuwe caravan in Friesland! 

perfecte caravan in Friesland

Een Caravan Centrum voor al uw kampeergenot!  

Niet alleen voor het kopen van een caravan komt u vanuit Friesland naar Caravan Centrum Emmen. In onze showroom bieden we u ook een ruim assortiment aan accessoires aan, om uw kampeergenot te vergroten. Of u nu zoekt naar caravanspiegels, een caravanmover, koelkast, navigatie, luifel of een geheel nieuwe voortent? U vindt dit allemaal bij ons in de winkel. Zo hebben wij alle kampeerbenodigdheden voor u onder één dak! 

En als dat nog niet genoeg is kunt u bij Caravan Centrum Emmen – naast de caravans en toebehoren – ook terecht voor de onderhoud van uw caravan of schadeherstel aan uw caravan. Friesland heeft u van alles te bieden, maar uw kampeergenot begint toch echt bij Caravan Centrum Emmen!