Bent u op zoek naar een nieuwe caravan? Haaksbergen ligt dichtbij ons Caravan Centrum. Rij in iets meer dan een uur naar onze showroom en vind alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie. Wij zijn de officiële dealer van merken als Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman.

Kom gezellig een dagje vanuit Haaksbergen naar onze locatie en laat u verrassen met de oneindige mogelijkheden. Niet alleen verkopen wij caravans, maar ook alle benodigdheden. Ga veilig, comfortabel en verzekerd op vakantie met behulp van ons Caravan Centrum dichtbij Haaksbergen.


Een caravan dealer dichtbij Haaksbergen

Zoekt u een gecertificeerde caravan dealer dichtbij Haaksbergen? Dan bent u bij ons Caravan Centrum op de juiste plek. Wij zijn de officiële dealer van grote merken, waaronder Hobby, Fendt en Sprite. Laat u inspireren en adviseren over uw nieuwe droom caravan. Onze experts hebben meer dan 30 jaar ervaring.

Bij ons vindt u nieuwe modellen van deze prachtige merken, maar ook occasion caravans. Hierbij hoeft u niet in te leveren op kwaliteit, aangezien wij al onze tweedehands modellen voorzien van een BOVAG onderhoudskeuring en een jaar garantie (op caravans boven de €3.500,-). Hierdoor bent u verzekerd van een goede caravan, ook wanneer deze niet helemaal nieuw

Caravan Haaksbergen

Kampeerwinkel en alle benodigdheden op één plek

Alles wat u nodig heeft voor een mooie zomervakantie met de caravan vindt u bij ons op één plek. Haaksbergen heeft veel te bieden, maar zo’n complete kampeer- en caravanwinkel vindt u toch in Emmen. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij u te bieden hebben.

  • Caravan accessoires – denk hierbij aan spiegels, movers, fietsendragers en koelkasten.
  • Caravan interieur – van matrassen tot kranen en van tafels tot verlichting. Ook dit vindt u bij ons.
  • Caravan onderdelen – nieuwe banden, ramen, accu’s of zonnepanelen. Het is allemaal te vinden bij ons Caravan Centrum.
  • Caravan onderhoud – zorg dat de levensduur van uw model langer wordt en ga voor goed onderhoud. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en kunnen u hierbij helpen.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met een verzekering of kunnen wij uw caravan inkopen wanneer u niet meer wilt kamperen. Mede hierdoor zijn wij het meest complete caravan centrum in de regio.  

Caravan Centrum Emmen showroom

Kom naar onze showroom dichtbij Haaksbergen voor uw nieuwe caravan

Een nieuwe caravan kopen dichtbij Haaksbergen doet u bij ons Caravan Centrum. Onze showroom laat u alle modellen zien die wij beschikbaar hebben. Daarnaast kunnen wij deze nog verder naar uw smaak maken, mocht u dit willen. Extra opties en meer comfort kunnen wij altijd inbouwen.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan. Onze specialisten kunnen u helpen om de zoektocht naar een perfecte caravan te realiseren. De koffie staat voor u klaar, zodra u besluit om onze kant op te komen. Wilt u liever eerst vanuit huis contact hebben? Bel dan naar +31(0)591 628 530 of stuur een mailtje naar info@cc-emmen.nl. Voor alle kampeerliefhebbers is onze showroom een uitje!

Caravan Centrum Emmen dichtbij Haaksbergen

Wacht niet langer, maar kom langs en wie weet gaat u met uw nieuwe caravan Haaksbergen in.