Caravan weegschaal

Met een caravan weegschaal is uw caravan nooit meer te zwaar beladen. Hierdoor gaat u goed voorbereid op vakantie. Met een caravanweger is het mogelijk om het totale gewicht en de gedeeltelijke belastingen op de afzonderlijke wielen te bepalen.

De handige weegschaal helpt u om overbelasting te voorkomen. Wanneer de caravan te zwaar of ongelijkmatig beladen is, wordt het rijgedrag beïnvloed.

  • Betrouwbaar
  • Nauwkeurig
  • Geschikt voor auto’s, bestelwagens, campers, caravans en aanhangwagens.

Dankzij de caravanweger wordt ervoor gezorgd dat de belading van uw voertuig gelijkmatig verdeeld is. Op ieder moment is het totaalgewicht van de caravan te meten met slechts een kleine afwijking. De banden en het chassis worden zo gelijkmatig belast om problemen te voorkomen.

caravan weegschaal kopen

Veilig de weg op met een caravan weegschaal

De caravanweegschaal is compact en handzaam. Hierdoor neemt u hem eenvoudig mee als u op vakantie gaat. U voorkomt niet alleen overbelasting maar verhoogt ook nog eens de rijveiligheid.

Een caravanweegschaal met LCD-scherm maakt de bediening zeer eenvoudig. Geef eenvoudig aan om wat voor voertuig het gaat en u kunt direct beginnen met wegen. Voor het bepalen van het gewicht dient u de weegschaal voor of achter het wiel te plaatsen.

Vervolgens rijdt u langzaam over de weger heen. Hierna leest u eenvoudig af in hoeverre het wiel belast wordt. Doe dit ook voor de overige wielen om het totale gewicht te bepalen.

caravan weegschaal
caravan weegschaal beladen

Caravan weger kopen

Wilt u graag een caravan weegschaal kopen? U kunt de caravan weegschaal eenvoudig bestellen bij CC Emmen. Met deze camper en caravan accessoires gaat u nooit meer te zwaar beladen de weg op. Maak de rit nog veiliger met benodigdheden als caravanspiegels en levellers.

Wanneer u zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling rijdt u veilig. Daarnaast treedt er geen ongelijkmatige slijtage van de banden op en heeft u geen last van ongelijke belasting van het chassis.

Heeft u vragen over de aanschaf of over de werking van een caravan weegschaal? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen door te bellen naar +31(0)591628530 of door een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom in Emmen!

Met een caravan weegschaal van CC Emmen komt u veilig aan op uw vakantiebestemming.