Zoekt u naar een nieuwe of tweedehands caravan? Dedemsvaart ligt op minder dan 45 minuten rijden van het grootste caravan centrum van de regio, vlakbij Overijssel! In onze grote showroom hebben wij altijd meer dan honderd caravans op voorraad. Hiernaast zijn wij officieel caravan dealer van de merken Hobby, Fendt en Sprite. Voor de caravan van uw dromen blijft u dus ook niet in Dedemsvaart, maar stapt u in de auto en rijdt u naar onze ruime showroom!


Caravan Dedemsvaart kopen

Bij Caravan Centrum Emmen vindt u zowel caravan occasions als gloednieuwe caravans. Als officieel caravan dealer van Hobby, Sprite en Fendt Caravan beschikken wij altijd over de nieuwste modellen van deze caravans. Op het moment hebben we bijvoorbeeld de modellen uit de jaren 2019 en 2020 in onze showroom staan.

Caravan occasions vindt u bij ons van diverse merken! Onze tweedehands caravans worden altijd voorzien van een BOVAG onderhoudsbeurt, alvorens deze in de verkoop gaan. Caravan occasions vanaf de 3.500,- worden hiernaast voorzien van een jaar BOVAG caravangarantie. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg met uw caravan vanuit Dedemsvaart!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de caravanhandel. We weten dus als geen ander hoe we u aan uw droomcaravan kunnen helpen. Kom eens bij ons langs in de showroom, of neem alvast een kijkje tussen ons aanbod caravan occasions.

caravan dedemsvaart kopen

Ons caravan centrum: meer dan alleen een caravanhandel!

Ons caravan centrum is meer dan alleen een caravanhandel. Bij ons kunt u letterlijk voor alles terecht wat met de caravan te maken heeft. We bieden diverse verschillende caravan services aan. U kunt bij ons terecht voor de volgende aanvullende services:

  • Een BOVAG onderhoudsbeurt;
  • Caravan schadeherstel;
  • Reparatie van de caravan;
  • CC Emmen kan uw caravan inkopen wanneer u stopt met kamperen;
  • Bemiddeling in caravanverzekeringen en caravan financiering.

We zijn BOVAG erkend en RDW-gecertificeerd. Wanneer u vanuit Dedemsvaart naar onze caravanhandel komt, kunt u rekenen op een groot aanbod caravan accessoires, benodigdheden en interieur.

meer dan een caravan centrum

Kom eens langs in ons caravan centrum!

Kom eens langs in onze showroom! Ons caravan centrum is gelegen aan de Navigatiestraat 7-8 te Emmen. Van dinsdag tot vrijdag kunt u langskomen tussen 08:30 en 17:30 en op zaterdag zijn onze deuren geopend van 09:00 tot 17:00.

Lukt het u niet om op onze reguliere tijden langs te komen? Op afspraak openen we onze deuren ook graag in de avonduren voor u. We zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

Stap in de auto en kom langs vanuit Dedemsvaart voor uw nieuwe caravan!

kom eens langs in ons caravan centrum