Zoekt u een caravan? Leek is een uur rijden van het grootste caravan center van de regio. Hier vindt u een ruim assortiment caravan occasions van verschillende merken. Met meer dan 30 jaar ervaring krijgt u de beste service, waardoor u goed advies kan verwachten van onze specialisten. Zo vindt u altijd de caravan die geschikt is voor u.

Waar wacht u nog op? Ga via de A7 naar de A28 en rij via deze weg gemakkelijk naar het grootste caravan center van de regio.


Nieuwe en gebruikte caravans vlakbij Leek

U vindt een ruim assortiment caravan occasions dichtbij Leek, in Emmen. Hier vindt u diverse caravans. Wij zijn de officiële dealer van merken als Hobby, Sprite, Fendt en Sterckeman. Wij hebben meer dan honderd caravan occasions op voorraad. Wat voor caravan u ook zoekt, of dit een kleine caravan met vast bed is of juist met een flexibelere inrichting, wij helpen u met de zoektocht naar de perfecte voor u.

In onze showroom vindt u naast nieuwe occasions ook tweedehands caravans. Deze zijn allemaal in goede staat en zijn voorzien van het nodige onderhoud, een Bovag onderhoudsbeurt op caravans vanaf de €3500,-. Daarnaast zit er ook een Bovag caravangarantie op van één jaar. Op deze manier garanderen wij een goed gevoel, ook wanneer u een tweedehands caravan koopt.

caravan Leeuwarden

Kom langs voor uw nieuwe caravan!

Wilt u een caravan kopen dichtbij Leek? Stap dan in de auto voor het meest complete caravan center. Deze vindt u in Emmen, op nog geen uur rijden. Hier vindt u alles; van caravans tot accessoires en verzekeringen. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en RDW erkend. Bekijk ons ruime assortiment caravan occasions van onder andere Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman.

caravan in Leeuwarden kopen

Hét caravan center vlakbij Leek: caravans, campingwinkel, kampeerwinkel en meer! 

Wanneer u in ons caravan center langskomt vindt u niet alleen caravan occasions, maar ook een camping- en kampeerwinkel en diverse services. Hierdoor kan u in een dag alles voor uw volgende vakantie in huis halen. Zo hebben wij diverse caravan onderdelen, voortenten en caravan accessoires, waaronder spiegels, een koelkast, airco en kachel.

Daarnaast heeft Caravan Center Emmen ook diverse services die het aanbiedt. Zo kunt u ook voor het volgende bij ons terecht:

  • Wanneer u stopt met kamperen kunnen wij uw caravan inkopen
  • Wij kunnen uw caravan winterklaar maken
  • Wanneer u schade heeft aan uw caravan kunnen wij deze herstellen
  • Wij kunnen u helpen bemiddelen voor een caravanverzekering

Kortom: u vindt alles wat u nodig heeft met betrekking tot caravans bij ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig voor het kopen van een caravan? Neem contact met ons op en wellicht rijdt u op korte termijn met uw nieuwe caravan Leek weer in!