Wilt u uw eigen caravan verkopen? En bent u daarom op zoek naar een partij waar ze uw caravan inkopen? Bij Caravan Centrum Emmen helpen wij u graag verder!

Hieronder leest u alles over hoe wij caravans opkopen. Wij nemen graag zo veel mogelijk werk voor u uit handen. Zo kunt u zonder moeite en met een gerust hart uw caravan verkopen.

Uw eigen caravan verkopen

Bij Caravan Centrum Emmen kunt u uw caravan verkopen

Stopt u met kamperen en wilt u uw caravan verkopen? Of misschien bent u toe aan een groter of juist kleiner model en wilt u eerst van uw huidige caravan af. CC Emmen kan uw caravan inkopen en u veel zorgen uit handen nemen. Bij het als particulier verkopen van een caravan komen erg veel dingen kijken. Zo moet u bijvoorbeeld een RDW vrijwaringsbewijs regelen, de caravan verkoopklaar maken, bezichtigingen regelen en hopen dat u een betrouwbare koper vindt.

U U kunt op twee manieren uw caravan verkopen via CC Emmen. U kunt ons inschakelen als bemiddelaar in het verkoopproces, of wij kunnen direct de caravan inkopen.

Caravan verkopen CC Emmen

Carvan inkopen door CC Emmen, dit zijn de voordelen

Wanneer wij uw caravan inkopen heeft dat voor u verschillende voordelen. Zoals hierboven aangegeven nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen en geven wij u zo veel mogelijk zekerheid. De voordelen zijn namelijk als volgt:

 • U hoeft geen particulieren bij u thuis te ontvangen en de bezichtigingen zelf te regelen.
 • Snel uw caravan verkopen.
 • Wij zijn een BOVAG gecertificeerd caravanbedrijf en RDW erkend.
 • Wij zorgen voor het papierwerk.
 • Wij betalen u direct uit!

Wanneer wij uw caravan inkopen betalen wij u altijd een eerlijke prijs voor de staat van de caravan. Deze prijs is afhankelijk van het bouwjaar, het type caravan, de wielen en de staat van de caravan over het algemeen. Tijdens het proces van een caravan inkopen zijn we hierover transparant en duidelijk.

Caravan inkopen door CC Emmen

Wij kunnen uw caravan opkopen of ga voor caravan bemiddeling

Hierboven leest u de voordelen wanneer wij uw caravan opkopen. Maar u kunt ook kiezen voor caravan bemiddeling via CC Emmen. Dit houdt in dat wij als tussenpersoon bemiddelen bij de verkoop van uw caravan. Wij kopen uw caravan niet direct op maar zoeken voor u naar een koper.

Uw caravan wordt zichtbaar op onze website in ons huidige aanbod caravans. Op deze manier bereikt u een grote groep mensen die mogelijk interesse hebben in het kopen van een tweedehands caravan. U kunt dus zelf de keuze maken tussen uw caravan laten opkopen of voor caravan bemiddeling bij CC Emmen.

Caravan opkopen of caravan bemiddeling

Voordelen van uw caravan verkopen via caravan bemiddeling

Het verkopen van uw caravan via onze bemiddeling heeft natuurlijk vele voordelen. We zetten deze voordelen voor u op een rijtje:

 • Geen particulieren aan huis.
 • Wij treden op als caravanmakelaar.
 • U blijft zelf de eigenaar van de caravan, totdat deze verkocht is.
 • Wij promoten uw caravan online in de media.
 • Wij regelen het papierwerk.
 • Wij houden de verkoopgesprekken en houden u hiervan op de hoogte.
 • Wij zijn BOVAG gecertificeerd en RDW erkend.

Heeft u nog vragen over uw caravan verkopen via caravan bemiddeling? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Voordelen caravan verkopen via caravan bemiddeling

Caravan verkopen via CC Emmen – hoe werkt dit?

Snel uw caravan verkopen begint bij CC Emmen! Vul ons contactformulier in en geef aan in welke staat uw caravan zich verkeert.

U kunt met uw caravan ook altijd bij ons langskomen in Emmen. Zo kunnen wij de waarde van de caravan direct voor u bepalen. Tijdens de waardebepaling letten wij op de volgende punten:

 1. Het merk en het model caravan;
 2. Het bouwjaar;
 3. De conditie waarin de caravan zich verkeert;
 4. De staat van de banden en de bekleding;
 5. Mogelijke schade aan de caravan.

Neem via het contactformulier contact met ons op over de mogelijkheden van uw caravan verkopen of kom bij ons langs in de showroom in Emmen!

  Caravan inkoopformulier

  Contactgevevens