Zoekt u naar een nieuwe caravan? Zwolle ligt vlakbij de grootste kampeerwinkel en campingwinkel van de omgeving! In minder dan een uur rijdt u naar dé officiële Fendt, Hobby en Sprite Caravan dealer van het noorden: CC Emmen.

Bij ons vindt u niet alleen de nieuwste modellen caravans, maar ook hebben wij altijd meer dan honderd caravan occasions op voorraad. Zwolle is een mooie stad, maar voor de beste caravans moet u toch echt bij ons zijn.


Een caravan kopen in de kampeerwinkel omgeving Zwolle

In onze ruime showroom kunt u niet alleen terecht voor de allernieuwste caravan modellen van de jaren 2019 en 2020, we verkopen ook tweedehands caravans van uiterst hoge kwaliteit. Onze occasions krijgen standaard een BOVAG onderhoudsbeurt en een BOVAG garantie van één jaar (mits de waarde van de caravan boven de 3.500,- euro is). Bij ons krijgt u de garantie dat u een goede caravan koopt!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 jaar ervaring. Dit ziet u terug in onze service, onze caravans en in onze kampeerwinkel vlakbij Zwolle. Ons personeel heeft passie voor het vak en helpt u graag. Bent u benieuwd geworden naar ons huidige aanbod caravan occasions? Bekijk het hier!

Caravan Zwolle kopen

Kampeerwinkel en campingwinkel met aanvullende services

In onze kampeerwinkel vindt u meer dan alleen caravans. Ook voor het volgende kunt u bij ons terecht:

  • Uw caravan inkopen wanneer u stopt met kamperen;
  • Aanvullende caravan services, zoals een BOVAG onderhoudsbeurt, reparaties, schadeherstel of een BOVAG keuring;
  • Voortenten en andere aanvullende caravan benodigdheden en caravan accessoires zoals caravanspiegels, movers, koelkasten voor de caravan, etc.;

Kortom: bij ons vindt u alle middelen om uw vakantie met de caravan vanuit Zwolle een groot succes te maken! Onbezorgd op reis gaan begint bij Caravan Centrum Emmen!

kampeerwinkel Zwolle

Kom langs in onze grote camping winkel met meer dan honderd caravans

In onze grote campingwinkel staan alle caravans, caravan accessoires en -benodigdheden opgesteld en klaar om te komen bewonderen. We zijn van dinsdag tot vrijdag geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Lukt het niet om overdag langs te komen? Op afspraak openen wij onze deuren ook graag ’s avonds voor u. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)591628530, of door een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl.

Kom eens bij ons langs! Wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Zwolle in!

campingwinkel met meer dan 100 caravans