Elke caravanbezitter zal helaas eens te maken krijgen met een caravan reparatie. Een ongelukje zit nou eenmaal in een klein hoekje en zelfs aan de duurste caravan kunnen na verloop van tijd dingen kapot gaan.

Bent u net op pad geweest met uw caravan of staat er nog een reis op de planning? Wij kunnen uw caravan repareren! Of het nou gaat om een caravan raam vervangen, een caravan kraan repareren of het dakluik van uw caravan vervangen; onze monteurs voeren de caravanreparatie voor u uit! Dus bent u op zoek naar een partij voor het uitvoeren van uw caravan reparatie? Neem gerust contact met ons op!


Een caravan reparatie ontkomt u soms niet aan

U zit er niet op te wachten, maar soms is een caravan reparatie toch nodig. Sommige caravans maken jaarlijks behoorlijk veel kilometer en worden intensief gebruikt. Omdat er in een caravan geleefd wordt, gaat er wel eens iets stuk.

Dit kan komen door bijvoorbeeld een onhandigheid, slijtage, weersomstandigheden of een ongeluk. Wat de reden ook is, in onze werkplaats repareren onze monteurs uw caravan graag voor u. Het kan gaan om het vervangen van een onderdeel, het herstellen van wat gebreken of zelfs reparaties aan de constructie van de caravan.

Specialistische reparatie van uw caravan is dan ook geen overbodige luxe. Hierdoor kunt u na de caravan reparatie bij Caravan Centrum Emmen weer met een gerust gevoel de weg op.

caravan reparatie

Na de caravan reparatie door Caravan Centrum Emmen kunt u er gerust op zijn dat de mankementen verholpen zijn.


Wij voeren verschillende soorten caravan reparaties voor u uit

In ons reparatiecentrum voeren onze monteurs diverse reparaties uit aan alle soorten caravans. Dus ongeacht het bouwjaar, het merk of de grootte van uw caravan kunnen wij u verder helpen!

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende reparaties die wij regelmatig uitvoeren: 

  • Caravan raam vervangen;
  • Caravan kraan repareren; 
  • Dakluik caravan vervangen of repareren;
  • Caravan matras vervangen; 
  • Beplating caravan vervangen of repareren; 
  • Vloer caravan vervangen of repareren; 
  • Caravan koelkast vervangen of repareren; 
  • Bodem of dak van de caravan repareren.

Hiernaast voeren wij nog tal andere specifieke caravan reparaties uit. Heeft u een specifiek probleem of een verzoek? Neem gerust contact met ons op en we kijken graag hoe wij u verder kunnen helpen.


Caravan raam vervangen

Het kan voorkomen dat er een caravan raam vervangen moet worden. Dit zijn geen klusjes die men zelf gemakkelijk uitvoert. Onze monteurs helpen u daarom graag verder. Het kan zijn dat er een raam niet meer fatsoenlijk open gaat, dat de rubbers van een raam aan vervanging toe zijn of dat een volledig raam vervangen moet worden omdat er bijvoorbeeld een barst in zit.

Wij kunnen onderdelen van het raam herstellen of een volledig nieuw raam voor u in uw caravan plaatsen. Het is verstandig om problemen met uw caravan raam te laten repareren om uw veiligheid te blijven garanderen en geen last te krijgen van bijvoorbeeld wateroverlast.


Caravan kraan repareren

Eén van de meest comfortabele dingen aan op reis gaan met een caravan zijn toch wel de eigen sanitaire voorzieningen. Zo is iedere caravan met een keuken voorzien van een kraan, daarnaast is er in veel caravans een kraan in het toilet of badkamer geplaatst. Het kan zijn dat na jarenlang gebruik de kraan lekt of niet meer goed werkt. Wij kijken graag of wij uw caravan kraan kunnen repareren of dat wij de caravan kraan moeten vervangen. Zo kunt u weer volop kunt genieten van uw caravan sanitair.


Dakluik caravan vervangen of repareren

We zien vaak gebeuren dat een caravan dakluik vervangen of gerepareerd moet worden. Een caravan dakluik wordt vaak gebruikt om extra te ventileren tegen de warmte, soms wordt het dakluik gebruikt om bovenop de caravan te komen en uiteraard voor extra daglicht.
Door het veelvuldig gebruik kan er slijtage optreden en kan het dakluik beschadigd raken. Wij kunnen dakluiken repareren of waar nodig volledig vervangen ongeacht het merk van uw caravan.

Caravan dakluik repareren

Caravan matras, koelkast of voortent vervangen of repareren

Ook caravan benodigdheden hebben soms wat extra aandacht nodig of laten ons na jarenlang gebruik in de steek. Wanneer het nog te repareren valt, doen wij dit graag voor u in onze werkplaats. Soms zijn uw matras, koelkast of voortent aan vervanging toe. De nieuwe benodigdheden koopt u in onze caravan winkel of kunt u bij ons bestellen. Wij leveren benodigdheden voor Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman caravans.

Staat uw caravan merk er niet tussen? Geef uw wensen aan ons door en wij kijken graag hoe wij u kunnen helpen met het vervangen van uw caravan matras, koelkast, voortent en meer.


Caravan beplating of vloer vervangen

Maar ook aan de constructie van uw caravan kunnen wij reparaties verrichten. Denk hierbij aan caravan beplating vervangen of wanden repareren. Het kan voorkomen dat er een caravanwand gerepareerd moet worden of zelfs vervangen moet worden. Maar ook de vloer krijgt vaak veel te verduren, waardoor deze op een gegeven moment aan vervanging toe is. We kijken met u naar het defect en komen met een plan voor de reparatie of het vervangen van de caravan beplating of caravan vloer.


Bodem of dak van de caravan repareren

Moet er een caravan reparatie plaatsvinden? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Soms gaan de problemen met een caravan nog verder en moet zelfs het dak of de bodem gerepareerd worden. Op onze ruime werkplaats voeren wij deze werkzaamheden uit met professionele tools. Op basis van jarenlange ervaring repareren wij uw caravan bodem of caravan dak zodat u weer veilig op pad kunt.


Heeft u vragen over een caravan reparatie?

Moet er een caravan reparatie plaatsvinden? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Naast onze caravan reparatie service bieden wij meerdere caravan services aan, zoals caravan onderhoud, caravan schadeherstel en een BOVAG caravan onderhoudsbeurt en keuring. Hiernaast is Caravan Centrum Emmen een gecertificeerd bedrijf voor de verzekeringen. Ons specialistische team staat dan voor u klaar om de caravan zo snel mogelijk weer terug te brengen naar zijn originele staat.


Uw caravan laten repareren bij Caravan Centrum Emmen?

Contact Caravan Reparatie