Caravan reparatie

Elke caravanbezitter zal helaas eens te maken krijgen met een caravan reparatie. Een ongelukje zit nou eenmaal in een klein hoekje en zelfs aan de duurste caravan kunnen na verloop van tijd dingen kapot gaan. Misschien gaat er per ongeluk iets verkeerd met de kraan van de caravan of wil het dakluik niet meer open. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Specialistische reparatie van de caravan is dan ook geen overbodige luxe. Hierdoor kunt u weer met een gerust gevoel de weg op. Bij Caravan Centrum Emmen kunnen wij u uit de brand helpen met onze reparatieservice voor de caravan en de bijbehorende inboedel.

Wij kunnen onder andere het volgende voor u repareren:

  • Caravan raam;
  • Caravan kraan;
  • De koelkast van de caravan;
  • De caravanwand;
  • Het dakluik;
  • De caravan vloer.
caravan reparatie

Na de caravan reparatie door Caravan Centrum Emmen kunt u er gerust op zijn dat de mankementen verholpen zijn.


Uw caravan snel weer als de oude na de caravan reparatie

Als u bijvoorbeeld last heeft van hagelschade op het dak van de caravan na een zware storm op vakantie, wilt u natuurlijk dat uw caravan er zo snel mogelijk weer uitziet als de oude. Ons specialistische team staat dan voor u klaar om de caravan zo snel mogelijk weer terug te brengen naar zijn originele staat.

Naast onze caravan reparatie service bieden wij meerdere caravan services aan, zoals caravan onderhoud, caravan schadeherstel en een BOVAG caravan onderhoudsbeurt en keuring. Hiernaast is Caravan Centrum Emmen een gecertificeerd bedrijf voor de verzekeringen.

caravan reparatie bij Caravan Centrum Emmen


Schade aan de caravan repareren bij Caravan Centrum Emmen

Neem contact met ons op voor vragen, of voor meer informatie over onze specialistische caravan reparatie service om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0591-628530. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen in onze zaak in Emmen.

Met de caravan reparatie service van CC Emmen is uw caravan snel weer als nieuw!