Bent u op zoek naar een nieuwe caravan? Ommen ligt op 45 minuten afstand van het grootste caravan centrum van het oosten van het land en van Ommen en omstreken! In onze ruime showroom vindt u altijd meer dan honderd caravans op voorraad. In dit ruime aanbod vindt u zowel nieuwe caravans als occasions. Wij twijfelen er dus ook niet over dat u hier de caravan van uw dromen zult vinden.


Caravan Ommen kopen

Rijd over de grens van Overijssel naar dé caravan dealer van Ommen en omstreken: Caravan Centrum Emmen. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van caravans en caravan accessoires weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen in de zoektocht naar uw droomcaravan.

We zijn officieel caravandealer van de merken Hobby, Sprite en Fendt. In onze showroom vindt u niet alleen caravans, ook voor een bijpassende voortent van de merken Thule, Dorema, Unico en Isabella. Hiernaast bent u ook voor caravan accessoires, caravan onderdelen en caravan interieur bent u bij ons aan het juiste adres.


Nieuwe en gebruikte caravans in ons caravan centrum

In onze showroom vindt u altijd de nieuwste caravanmodellen. Hiernaast verkopen wij tweedehands caravans van uiterst hoge kwaliteit. Deze caravan occasions zijn altijd voorzien van BOVAG onderhoudsbeurt en -garantie van één jaar. De voorwaarde hiervoor is wel dat de caravan een waarde van boven de 3.500,- heeft. Op deze manier weet u in elk geval wel zeker dat u een caravan van hoge kwaliteit koopt.

caravan Ommen kopen

Aanvullende caravan services

Wanneer u een caravan aanschaft, houdt het daar niet op. Onderhoud is van groot belang om de levensduur van de caravan te verlengen. Daarnaast is het ook nog eens van belang voor de verkeersveiligheid en om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt vertrekken vanuit Ommen. Om deze reden bieden wij de volgende aanvullende services aan in onze werkplaats:

  • Schadeherstel aan de caravan;
  • Reparatie van de caravan;
  • Caravan financiering;
  • Bemiddeling in het caravanverzekeringsproces;
  • BOVAG onderhoudsbeurt;
  • BOVAG caravan keuring.

Wanneer u er na jaren op uit getrokken te hebben met de caravan, besluit om te stoppen met kamperen, kunt u uw caravan laten inkopen door ons. Dit scheelt u een hoop werk en daarnaast betalen wij u direct uit.

aanvullende caravan services

Kom langs vanuit Ommen om onze caravans te bekijken!

In onze uitgebreide showroom van het caravan centrum staan alle benodigdheden voor een geweldige vakantie klaar. Dus waar wacht u nog op? Stap in de auto en rijd via de N36 en de N34 naar onze ruime campingwinkel.

Van dinsdag tot vrijdag zijn onze deuren geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Lukt het toch niet om op deze tijden langs te komen? Op afspraak is het ook mogelijk om de deuren in de avonduren voor u te openen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)591628530, of door te mailen naar info@cc-emmen.nl.

Dus heeft u in Ommen niet de juiste caravan kunnen vinden, kom dan eens langs in ons caravan centrum!

kom eens langs in onze showroom!