Bent u toe aan een nieuwe caravan? Rijssen ligt op een uur rijden van het grootste caravan centrum. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw huidige caravan of een nieuw model. Wij zijn de officiële caravan dealer van merken als:
Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman.

Naast de mooiste, nieuwe modellen vindt u ook occasions bij ons. Daarnaast kunt u ook onderhoud en reparaties aan uw caravan bij ons laten uitvoeren. Rijssen is een mooie plaats, maar voor de beste caravans moet u bij ons zijn.


Dé caravan dealer dichtbij Rijssen

Wanneer u een caravan dealer dichtbij Rijssen zoekt, bent u bij CC Emmen aan het juiste adres. Wij verkopen topmerken, waaronder Hobby en Fendt. De nieuwste modellen kunt u bewonderen in onze showroom.

Bent u niet op zoek naar het allernieuwste model? Dan is een caravan occasion misschien iets voor u. Bij ons kunt u diverse modellen, merken, uitvoeringen en inrichtingen vinden. Hierbij kunt u ervan uitgaan dat wij deze zorgvuldig zullen nakijken. Daarnaast geven wij één jaar een BOVAG garantie (bij caravans vanaf €3.500,-) en een passende onderhoudsbeurt.

De caravan dealer dichtbij Rijssen

Caravan artikelen en benodigdheden

Heeft u een geschikt model gevonden en zoekt u nog caravan artikelen en benodigdheden? Dan kunt u ook bij Caravan Centrum Emmen terecht. Bij ons vindt u een kampeerwinkel en campingwinkel, waar u een ruim assortiment voor het kamperen kan aanschaffen. Hierbij kunt u denken aan: een koelkast, airco, navigatie, TV, en zelfs een zonnepaneel voor uw caravan.

Caravan artikelen en benodigdheden

Caravan Centrum dichtbij Rijssen

Zoekt u hét caravan centrum die dichtbij Rijssen ligt? Dan kunt u het beste in de auto stappen en richting Emmen rijden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Wanneer u richting ons Caravan Centrum komt, zult u zien dat u alles voor uw caravan hier kan vinden. Dat is zeker de rit waard vanuit Rijssen!

Caravan Centrum dichtbij Rijssen

Kom naar ons Caravan Centrum

In onze showroom dichtbij Rijssen staat alles voor u klaar. Verschillende caravans, accessoires en occasions zijn te bewonderen in Emmen. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag kunt u langskomen tussen 09.00 en 17.00 uur. Mocht u tijdens deze tijden niet kunnen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen ook ’s avonds voor u de deuren openen. Bel dan naar +31(0)591 628 530 of stuur een e-mail naar info@cc-emmen.nl

Wilt u de beste caravan kopen? Stap dan in de auto en kom langs. Wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Rijssen in!

Kom naar ons Caravan Centrum dichtbij Rijssen