Caravan financieren

Een caravan financieren is een uitkomst wanneer u een kampeerliefhebber bent in hart en nieren, maar niet direct het geld heeft om een caravan te kopen. Door geld te lenen voor een caravan kunt u de droom van een paar keer per jaar erop uit trekken met de caravan toch waarmaken!

Met een caravanlening is een caravan in eigen bezit hebben veel dichterbij dan u denkt. Een persoonlijke lening zorgt ervoor dat u precies weet wat het vaste bedrag is dat u leent en wanneer het geld voor de caravan is afgelost.

finanplaza caravan financieringb

Via het CaravanDreams concept onze partner Finanplaza stellen wij onze maandbedragen voor het caravan financieren vast.


Hoe werkt het caravan financieren concept?

Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Het werkt als volgt:

Deze service is zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar.

caravan financiering van caravandreams

1

Kies uw droomcaravan! U kunt hiervoor kiezen uit het aanbod van occasions of onze nieuwe caravans van bijvoorbeeld Hobby, Fendt of Sprite (tot maximaal €75.000 inclusief accessoires).

2

U kunt ervoor kiezen om de caravan deels met eigen geld te financieren en voor het overige bedrag de caravan financiering in te schakelen. Dit is natuurlijk geen verplichting! Het is ook mogelijk om het bedrag van uw in te ruilen caravan beschikbaar te stellen.

3

Bepaal over welk tijdsbestek u het bedrag precies wilt afbetalen. U kunt hier kiezen uit 3, 4, 5, 6 of 7 jaar.

4

Vervolgens krijgt u precies te zien wat uw maandbedrag zal zijn en op welk percentage rente dit precies gebaseerd is.


Een caravanfinanciering aanvragen bij Caravan Centrum Emmen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Of wilt u graag meer informatie over de lening voor een caravan? Raadpleeg dan de website van Finanplaza, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31(0)591628530, of stuur een e-mail naar info@cc-emmen.nl.

caravan financieren bij CC Emmen

Voorzie uzelf van uw droomcaravan door uw caravan te financieren bij CC Emmen!