Bent u op zoek naar een nieuwe caravan? Enschede is op een uur rijden het grootste caravan centrum van het oosten. Hier vindt u het grootste caravan centrum en kampeerwinkel van de omgeving! Wij zijn in het oosten dé officiële dealer van onder andere Fendt, Hobby, Sprite en Sterckeman caravans.

Bij ons vindt u niet alleen de nieuwste caravan, maar ook mooie occasions. Ook kunt u onderhoud en reparaties aan uw caravan bij ons laten uitvoeren. Enschede is een stad die veel te bieden heeft, maar voor de beste caravans moet u in bij ons caravan centrum zijn.


Caravan onderhoud in Enschede

Heeft u een caravan en wilt u deze een onderhoudsbeurt geven? Dan is Enschede maar op een uur rijden van Emmen, waar wij uw model na kunnen kijken. Hiermee verlengt u de levensduur van uw caravan fors. Caravan Centrum Emmen heeft een BOVAG certificaat, waardoor u zeker weet dat wij de kennis hebben van uw model.

Wij raden aan om iedere twee jaar voor een onderhoudsbeurt te komen. Op deze manier staat u niet voor onplezierige verrassingen wanneer u op vakantie bent. Tijdens deze check kijken wij naar onder andere het onderstel, de opbouw, de elektra en het gas van de caravan. Ook worden de banden gecontroleerd en doen wij een globale vochtopmeting. 

caravan Enschede kopen

Vind uw droomcaravan bij ons!

Bent u als kampeerliefhebber op zoek naar een mooie caravan? Enschede heeft geen gespecialiseerde caravan dealer zoals, zoals ons Caravan Centrum. Met meer dan honderd caravans op voorraad en ruim dertig jaar ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we u aan uw droomcaravan kunnen helpen.

Bovendien vindt u bij ons naast caravans ook een breed assortiment aan benodigdheden en accessoires voor de meest complete en comfortabele caravan! Enschede is mooi, maar voor een caravan moet u echt bij ons zijn!

Vind uw droomcaravan

Kampeerwinkel en caravanwinkel met extra service

In onze kampeerwinkel en caravanwinkel vindt u, naast veel onderdelen, ook een extra service, waaronder:

  • Schadeherstel
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Financiering
  • Verzekeringen

Daarnaast kunnen wij uw model inkopen, wanneer u besluit dat u niet meer op deze manier wilt reizen. Bij ons vindt u ook benodigdheden en artikelen voor de caravan, zodat u altijd alles binnen handbereik hebt. Hierbij kunt u denken aan accessoires- en interieurartikelen voor uw model. Daarnaast kunt u ook diverse onderdelen vinden, waaronder accu’s, stekkers, ramen en nieuwe banden voor uw caravan. 

Kampeerwinkel en caravanwinkel met extra service

Een caravan kopen in de omgeving van Enschede

Een caravan kopen in de omgeving van Enschede is goed mogelijk. Ook wanneer u op zoek bent naar een occasion is Emmen de plek waar u heen moet. Kom snel langs in onze ruime showroom en vind alles wat u zoekt op het gebied van caravans en kamperen. Lukt het u niet om overdag langs te komen? Neem dan contact met ons op via: +31(0)591 628 530 of info@cc-emmen.nl. Dan openen wij onze deuren voor u.

Wanneer u wilt gaan voor de beste keuze komt u naar ons! En voordat u het weet rijdt u met uw nieuwe caravan Enschede in.