Bent u op zoek naar een occasion of nieuwe caravan? Zuidbroek ligt op nog geen 40 minuten rijden van het grootste caravan centrum van Noord-Nederland. Wij hebben altijd meer dan 100 caravans in de showroom. Wij zijn een officiële caravan dealer van hoog aangeschreven merken als Hobby, Fendt en Sprite. Zo kunt u in uw vakantie met de caravan, Zuidbroek even uit voor een welverdiende vakantie!


Koop een caravan in de buurt van Zuidbroek

Onze caravanwinkel heeft een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands caravans. In onze showroom staan vele modellen waaronder ook de nieuwste caravanmodellen uit 2020.

Vaak weten de echte kampeerders onder ons al precies hoe hun droomcaravan eruit moet zien. Met de hulp van onze specialisten slaagt deze zoektocht bij Caravan Centrum Emmen zeker! Wij bieden u meer dan 30 jaar aan ervaring, met specialisten die op de hoogte zijn van het nieuwste assortiment.

koop een caravan vlakbij Zuidbroek

Ons caravan centrum biedt ook aanvullende services aan

Wanneer u uw caravan bij ons bedrijf aanschaft hoeft u zich ook niet druk te maken om onderhoud. Bij ons kunt u uw caravan ook afleveren voor een BOVAG-onderhoudsbeurt of BOVAG-keuring. Daarnaast Bieden wij nog verscheidene andere services aan:

  • Repartie van uw caravan
  • Schadeherstel
  • Caravan verzekering
  • Wij kopen ook uw caravan weer op als u deze wilt verkopen

Samen met Caravan Centrum Emmen zorgt u ervoor dat u tevreden terugkeert naar Zuidbroek. Waarna u zorgeloos op vakantie kunt gaan!

De campingwinkel met alle kampeeraccessoires

Bij de aanschaf van een caravan behoren ook de benodigde accessoires. Caravan Centrum Emmen heeft alle accessoires die u zoekt. Voor de caravan hebben wij onder andere:

  • Caravanspiegels
  • Voortenten voor caravans
  • Caravan airco’s
  • Caravan zonnepanelen
  • Fietsendragers voor de caravan
  • Caravan levellers

Doordat ons assortiment erg uitgebreid is, kunnen wij niet het algehele assortiment op deze pagina plaatsen. Op onze pagina “caravan benodigdheden en artikelen” vindt u ons algehele scherp geprijsde assortiment. Zo weet u zeker dat u met een volledig compleet pakket voor uw nieuwe caravan Zuidbroek weer opzoekt.


Bezoek ons caravan centrum vanuit Zuidbroek

Wilt u graag uw caravan opties nog een goed bekijken? Kom dan naar onze showroom. De openingstijden van onze caravanshowroom zijn als volgt.

Dinsdag               8:30 uur t/m 17:30 uur

Woensdag          8:30 uur t/m 17:30 uur

Donderdag         8:30 uur t/m 17:30 uur

Vrijdag                 8:30 uur t/m 17:30 uur

Zaterdag             9:00 uur t/m 16:00 uur

Mochten de bovenstaande tijden nou niet in uw planning passen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 591 62 85 30, of bereik of per email op info@cc-emmen.nl. We kunnen voor u dan de deuren ook openen in de avonduren. Dan zorgen wij dat u volledig tevreden met uw nieuwe caravan Zuidbroek in rijdt.

bezoek ons caravan centrum vanuit zuidbroek