Bent u al voor enige tijd op zoek naar een caravan? Emmer-Compascuum ligt op nog geen kwartier rijden afstand van Caravan Centrum Emmen. Met een kampeerwinkel zo dichtbij is een middagje naar Caravan Centrum Emmen een leuk uitje. Voor de beste caravans bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn officiële dealer van merken als Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman, hierdoor is er voor iedereen wel een passende caravan.


Uw Caravan dichtbij Emmer-Compascuum kopen

Wilt u een caravan dichtbij Emmer-Compascuum? Dan is Caravan Centrum Emmen de perfecte kampeerwinkel voor u. Hier kunt u zowel nieuwe caravans als kwalitatief goede tweedehands caravans kopen. Daarnaast hebben wij ook nog meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tourcaravans. Daarmee zijn wij de perfecte dealer voor u om eens langs te komen. Het is maar een kwartiertje rijden.

U bent altijd welkom om onze caravans te bekijken in de showroom. Daarnaast kunt u ook altijd in gesprek gaan met een van onze specialisten over de beste opties voor u. Wij hebben de beste kwaliteit merken caravans voor u, waaronder: Hobby en Fendt.

caravan in Emmer-Compascuum kopen

Gemakkelijk uw caravan verkopen

Wilt u niet langer met uw caravan op vakantie en wilt u deze gemakkelijk verkopen. U kunt ons inschakelen bij het verkoopproces. Wij kunnen als bemiddelaar helpen bij de verkoop van de caravan of deze direct inkopen. Wij betalen u een eerlijk prijs wanneer wij uw caravan inkopen.

Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw caravan in Emmer-Compascuum? Bij Caravan Centrum Emmen zijn wij BOVAG gecertificeerd en RDW erkend. U hoeft geen particulieren thuis te ontvangen, want wij regelen zelf de bezichtigingen. Al het papierwerk verzorgen wij en u wordt direct uitbetaald.

alles onder één dak

Kampeerwinkel en campingwinkel met extra services

Naast ons ruime aanbod aan nieuwe en occasion caravans, heeft onze kampeer- en campingwinkel nog extra services. Onze werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur, waaronder remmentestbanken en hefbruggen. Voor uw caravan hebben wij een All-in-one Caravan service, wat onder andere bestaat uit:

· Caravan schadeherstel

·  Een caravanverzekering

·  Caravan reparatie

·  BOVAG caravan keuring & onderhoudsbeurt

·  Caravan financieren

BOVAG onderhoudsbeurt Emmer-Compascuum

Ons assortiment bevat alle denkbare caravan accessoires, van voortent tot koelkast . Alles voor uw kampeertrip met de caravan is te vinden bij ons in de kampeerwinkel. Wilt u bijvoorbeeld een zonnepaneel op uw caravan? Alles wat u nodig heeft, kunt u vinden bij Caravan Centrum Emmen.


Kom voor uw caravan naar onze showroom dichtbij Emmer-Compascuum

Uw nieuwe caravan vindt u dichtbij Emmer-Compascuum in onze showroom. Een bezoekje aan ons caravan centrum helpt u bij het vinden van de best passende caravan die voldoet aan uw wensen. Onze specialisten kunnen u helpen bij de zoektocht naar uw perfecte model.

Wanneer u langskomt staat de koffie klaar en kan ons team u helpen met al uw vragen. Wilt u liever eerst even contact met ons vanuit huis? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar +31(0)591628530 of te mailen naar info@cc-emmen.nl. De korte rit naar de caravan dealer in Emmen is voor iedere kampeerliefhebber een uitje. Kom eens bij ons langs! Wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Emmer-Compascuum in.

Caravan showroom dichtbij Emmer-Compascuum