Caravanspiegels

Gaat u binnenkort op vakantie met de caravan en heeft u hiervoor nog caravanspiegels nodig? Bij Caravan Centrum Emmen kunt u altijd terecht voor een groot assortiment aan spiegels voor de caravan.

Als er met een caravan gereden wordt, is het in veel gevallen nodig om hulpspiegels te monteren om het wegdek op 60 meter achter de auto te kunnen zien. Dit is wettelijk verplicht. Door het zicht te verbreden wordt het risico op ongevallen veel kleiner.

Dus bent u bijvoorbeeld opzoek naar Emuk of Milenco caravanspiegels? Wij zorgen ervoor dat u veilig op reis en de straat op kunt. U kunt ook bij ons terecht voor andere merken spiegels.

caravanspiegels milenco (2)

Veilig de weg op met spiegels voor de caravan

Wij van Caravan Centrum Emmen hebben een groot aantal spiegels in het assortiment. U kunt kiezen uit opzetspiegels voor de caravan met uitschuifbare stang, spiegels met beugels, zuignappen of spanbanden. U kiest zelf wat u het handigste vindt.

U kunt kiezen uit bolle en vlakke caravanspiegels. De bolle variant bieden het meeste zicht op de weg, maar vervormen het verkeer lichtelijk. Wanneer de spiegel gemonteerd is moet de auto met de hulpspiegels minimaal zo breed zijn als de breedte van de caravan.

Of u nou kiest voor de bolle of de vlakke variant, het belangrijkste is u alles goed in het zicht heeft en dat de medemens veilig is. Hulpspiegels met magneetplaten of een zuignap zijn geschikt voor grotere auto’s, bestelwagens en SUV’s.

caravanspiegels Caravan Centrum Emmen (2)

Caravanspiegels kopen?

Voor advies over de verschillende soorten spiegels en wat het beste bij u past bent u welkom in onze showroom in Emmen. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u altijd van een goed advies op het gebied van caravans voorzien.

Caravanspiegels koopt u bijpassend bij een caravan van Fendt, Hobby en Sprite. Caravan Centrum Emmen is de officiële dealer van deze merken. Als u advies nodig of vragen heeft over caravanspiegels of uw caravan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zien en gezien worden op reis doet u met de caravanspiegels van Caravan Centrum Emmen!