Zoekt u een nieuwe caravan? Smilde is ongeveer een half uur rijden naar het caravan centrum. Hier vindt u alle grote caravanmerken, waaronder: Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman. Ga voor een nieuwe caravan of een occasion en geniet van een heerlijke vakantie.

De specialist in caravans vindt u dichtbij Smilde. Wij hebben 30 jaar ervaring en kunnen u adviseren over de verschillende modellen. Rij via de N381 richting onze showroom en laat u verrassen door ons assortiment.


Een nieuwe of occasion caravan kopen dichtbij Smilde

Een caravan of occasion kopen dichtbij Smilde hoeft niet lastig te zijn. Bij ons Caravan Centrum weet u zeker dat u een model vindt die bij uw wensen past. Doordat wij een ruim aanbod hebben, van diverse merken en modellen, is er altijd één die bij u past. Daarnaast kunnen wij uw caravan ook upgraden met diverse caravan accessoires.

Wilt u een tweedehands caravan kopen? Dit is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat occasions van goede kwaliteit zijn voordat u deze aanschaft. Zo zijn deze modellen voorzien van een BOVAG onderhoudsbeurt, bij aanschaf boven de €3.500,-, en één jaar garantie.

caravan Smilde

Alle benodigdheden voor een vakantie vindt u in onze kampeer- en campingwinkel

Gaat u met het mooie weer een vakantie plannen met de caravan? Onze kampeerwinkel en campingwinkel zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen. Alle benodigdheden voor een comfortabele en onbezorgde vakantie vindt u bij ons. Uw dranken kunnen gekoeld blijven met een koelkast, u houdt het heerlijk fris met een airco of juist lekker warm met een kachel.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor zonnepanelen. Hiermee kunt u zelf elektriciteit opwekken, terwijl u geniet van de zon. Op deze manier heeft u altijd stroom. Ook zijn er voortenten beschikbaar van diverse merken. Hierdoor heeft u altijd een stukje extra caravan, waarbij u buiten kunt zitten.

kampeerwinkel en campingwinkel vlakbij Smilde

Extra service voor uw caravan mogelijk bij Caravan Centrum Emmen

U wilt zonder zorgen op reis. Hiermee kunnen wij u helpen. Naast het aanschaffen van een nieuwe caravan kunt u ook bij onze showroom dichtbij Smilde aanvullende services vinden. Hieronder een overzicht van een aantal services.

  • Schadeherstel – het kan voorkomen dat u hagelschade, waterschade of schade aan het interieur hebt. Dan kunt u deze bij ons laten herstellen.
  • Onderhoud – verleng de levensduur door goed onderhoud. Er wordt gekeken naar elektra, gas, de banden, vochtopmeting, het onderstel en veel meer.
  • Verzekering – het verzekeren van uw model is een must. Mocht er iets gebeuren tijdens uw vakantie, dan hoeft u zich geen zorgen ta maken. Hierdoor kunt u zorgeloos op vakantie.
  • BOVAG keuring en onderhoud – wij zijn officieel BOVAG gecertificeerd en controleren op wettelijke eisen en veiligheid. Hier ontvangt u een rapport van.
  • Caravan inkopen – klaar met uw caravan? Laat ons de caravan inkopen of laat ons de bemiddelaar zijn. Hiermee voorkomt u veel stress tijdens de verkoop.

De meest complete plek voor uw caravan en alle benodigdheden en services vindt u bij ons Caravan Centrum.

aanvullende caravanservices vlakbij Smilde

Kom naar onze showroom voor uw nieuwe caravan dichtbij Smilde

Zodra u een nieuwe caravan wilt kopen komt u richting de showroom van ons Caravan Centrum. Wij zitten in de buurt van Smilde en is zeker de rit waard. De nieuwste modellen, mooiste occasions, diverse accessoires en benodigdheden vindt u bij ons. Wacht daarom niet langer en kom langs.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 591 62 85 30 of stuur een email naar info@cc-emmen.nl. Wij zetten een kopje koffie voor u klaar en kunnen u passend advies geven. Ook buiten openingstijden openen wij onze deuren voor u. Hierdoor vindt u een passend model en rijdt u tevreden met uw nieuwe caravan Smilde in.

caravan Smilde kopen