Unico voortent

Als u op vakantie gaat met de caravan is extra ruimte geen overbodige luxe. De Unico voortent kunt u gemakkelijk opzetten, is stormbestendig en de afwatering is perfect geregeld. De voortenten en luifels van Unico zijn meerdere malen getest door de ANWB en ook meerdere malen als beste uit de test gekomen.

De voortent van Unico is voorzien van afneembare slikranden, welke met klittenband aan de onderzijde van de zijwanden zijn te bevestigen. Dit voorkomt een hoop irritatie als het de hele vakantie heeft geregend. Ook zorgt het voor extra ventilatie in de tent.

Extra ruimte wordt gecreëerd door het ontbreken van een middenstok in de tent. De voortent is van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt.

Caravan centrum Emmen Unico Voortent Rimini 320 (2)
Unico Voortent Rimini

Officiële Unico voortent dealers

Bij Caravan Centrum Emmen hebben wij een groot assortiment aan Unico voortenten. Dus als u opzoek bent naar een Unico Bologna 280 voortent in de kleuren Carbon en Grey of de Unico Turijn in de kleuren Antraciet of Light Grey, dan bent u bij ons aan het goede adres.  

Hiernaast hebben wij ook universele voortent luifels in ons assortiment. Deze exemplaren zijn perfect als u extra schaduw wilt hebben in de felle zon, maar ook van de koele wind wilt genieten.

Wat voor voortent u ook zoekt, u vindt hem bij Unico. Het fraaie design, de unieke boogconstructie en het gebruik van kwaliteitsmaterialen en de precieze afwerking zorgen ervoor dat u de voortent van Unico absoluut mee wilt hebben op vakantie.

Unico voortent

Unico voortent kopen?

Komt u vooral langs in onze showroom in Emmen om de Unico voortenten en luifels te bekijken, of om een passend advies te krijgen over de luifel of voortent die perfect bij u en uw vakantie past. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u gegarandeerd helpen met het vinden van een voortent.

Mocht u toch niet overtuigd zijn, dan hebben wij ook Isabella voortenten en Dorema voortenten in ons assortiment, of een Thule luifel.

Een goede vakantie begint met een Unico voortent van Caravan Centrum Emmen!

Unico voortent Genua 320 caravan centrum emmen (2)