Caravan TV

Een caravan tv is geen noodzaak wanneer u op vakantie gaat, maar het is te begrijpen als u deze wel graag meeneemt. U blijft hierdoor niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, maar hoeft ook niets te missen van uw favoriete programma.

Deze beeldschermen worden gekenmerkt door een hoe kwaliteit en bedieningsgemak. U heeft hierbij de keuze tussen tv’s met een HD Ready of Full HD beeldkwaliteit. Ze zijn voorzien van handige features als DVB-T en DVB-C om onderweg tv te kijken. Hiervoor heeft u echter nog wel een draadloze tv-ontvanger voor nodig van uw tv-provider.

Bovendien blijven de kinderen zoeten tijdens een lange rit. Het kiezen van een televisie voor in de camper of caravan verschilt echter van een tv voor in huis. Caravan Centrum Emmen heeft alles wat u nodig heeft om op reis te genieten, bijvoorbeeld een caravan tv.

caravan tv

Caravan tv’s in verschillende soorten

Televisies voor in de caravan zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en met diverse functies. In veel caravans zit geen 230 volt aansluiting. Kies in dat geval voor een tv met 12 volt aansluiting. Hier kunt u ook kiezen voor een 12 volt adapter.

Wanneer u een caravan tv zoekt moet u rekeningen houden met:

  • Aansluitingen
  • Formaat
  • Tv-ontvanger

Een groot voordeel tegenwoordig is dat zelfs kleine televisies zijn voorzien van een ingebouwde satelliet ontvanger. Hier heeft u dus geen extra apparatuur voor nodig.

tv voor caravan

Tv voor in de caravan kopen

Onze compacte beeldschermen zijn eenvoudig in iedere caravan of camper te plaatsen. Een caravan tv is ideaal voor een lange reis om kinderen zoet te houden of om te ontspannen op de camping na een lange fietstocht of dag op het strand.

Wilt u graag meer informatie? Wij staan voor u klaar om het beste scherm in uw caravan te plaatsen. Ook als u andere accessoires nodig heeft kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een specifiek caravan matras, want er gaat natuurlijk niks boven een goede nachtrust. Als u advies nodig heeft over caravan tv’s kunt u altijd contact met ons opnemen.