Alles weten over de Fendt caravan 2024? Lees dan verder! Elk jaar worden de caravans van Fendt geüpdatet met vernieuwende snufjes en opvallende designs. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant! Daarnaast kunt u van Fendt ook een hoog afwerkingsniveau en betere isolatie dan de meeste concurrenten verwachten.

De Fendt caravan 2024 modellen zijn ook dit jaar voorzien van een gemoderniseerde look. Benieuwd naar wat er nog meer nieuw is? Lees hieronder verder over de diverse modellenreeksen van Fendt caravans in 2024!


Fendt caravan 2024 modellen

De Fendt caravan 2024 modellenreeksen zijn hetzelfde gebleven als in 2023. Dit zijn alle Fendt caravans die beschikbaar zijn in 2024:

 • Fendt Apero
 • Fendt Bianco Selection
 • Fendt Bianco Activ
 • Fendt Tendenza
 • Fendt Diamant

Wel zijn er binnen de reeksen een aantal veranderingen. Lees hieronder meer over de nieuwe 2024 Fendt caravan modellen.


Veranderingen interieur en exterieur

De modellen van 2024 hebben een aantal aanpassingen gekregen aan het interieur en exterieur. Hier volgen de grootste aanpassingen vergeleken met vorige jaren:

Veranderingen interieur

 • Apero en Tendenza hebben een nieuw decor en meubeldesign;
 • Alle series zijn voorzien van nieuwe gasstel en spoelbakken met glazen afdekkingen;
 • Apero en Bianco zijn voorzien van nieuwe heftafels;
 • Tendenza en Diamant zijn voorzien van nieuwe compressorkoelkasten.

Veranderingen exterieur

 • Gloednieuw exterieur design;
 • Geoptimaliseerde disselbak;
 • Nieuwe stahoogte van 198 cm in alle series;
 • Apero, Bianco en Tendenza voorzien van nieuwe verlichting rondom én een nieuwe sandwich achterkant.

Fendt Apero 2024

De Fendt Apero is sinds vorig jaar hét nieuwe instapmodel van Fendt. In deze comfortabele vakantiewoning op wielen voelt u zich meteen thuis. Het is bovendien voorzien van alle basisbenodigdheden voor de ideale reis.

De Apero wordt gekenmerkt door een opvallend modern exterieur met innovatieve LED verlichting. Het ruime interieur is perfect voor een groot aantal zitgroepindelingen. Geniet samen van het avontuur en droom zacht in heerlijke één- en tweepersoonsbedden. In de ochtend kunt u een heerlijk ontbijt maken met de hoge kwaliteit keukenuitrusting.

De Fendt Apero 2024 heeft 7 indelingen en is verkrijgbaar vanaf €30.675,-.

fendt-apero-2024

Fendt Bianco Selection 2024

Wilt u een heerlijk ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens uw vakantie? Dan kiest u voor de Fendt Bianco Selection. De natuurlijke kleuren creëren een rustige en rustieke uitstraling. Perfect voor in de natuur! Hiernaast heeft u ruim keuze uit verschillende zitgroepen en indelingen voor stapel-, eenpersoons- en tweepersoonsbedden.

De Fendt Bianco Selection 2024 heeft 5 indelingen en is verkrijgbaar vanaf €30.800,-.

fendt bianco selection 2024

Fendt Bianco Activ 2024

Voor de sportievelingen is de Fendt Bianco Activ dé ideale caravan. Het heeft namelijk extra veel opbergruimte. Daarnaast heeft u ruim keuze uit het aantal zitgroepen en bedden. De keuken is uitgerust met alle belangrijke moderne apparatuur om een lekkere maaltijd mee te bereiden!

De Fendt Bianco Activ 2024 heeft 11 indelingen en is verkrijgbaar vanaf €35.300,-.

fendt bianco activ 2024

Fendt Tendenza 2024

De Fendt Tendenza modellen van 2024 zijn flink gemoderniseerd. Deze caravans zijn namelijk voorzien van nieuwe meubels in een klassiek-moderne stijl. U heeft keuze uit twee interieurstijlen. Dit zijn Cannes (fraaie blauwe kleur en rechte rugkussens) of Studio-Line Vivara (lichtblauw op de zittingen en lichtgrijs voor de rugkussens). Alle bedden zijn voorzien van hoogwaardige 7-zone comfortschuimmatrassen voor optimaal comfort tijdens het slapen. Ook kunt u genieten van een luxe badkamer waarmee u de dag fris kunt beginnen!

De Fendt Tendenza 2024 heeft 7 indelingen en is verkrijgbaar vanaf €34.050,-.

fendt tendenza 2024

Fendt Diamant 2024

De Fendt Diamant 2024 series is uniek in elk opzicht. Dit zie je terug in alle drie indelingen. Geniet van een elegant woongevoel, dankzij de zeer comfortabele zitgroepen. Het comfort eindigt daar niet: De bedden zijn voorzien van 7-zone klimaatcomfort schuinmatrassen. Vanaf 2024 bevat de Diamant caravan standaard een ALDE kachel en vloerverwarming. Een luxere kampeerervaring gaat u nergens anders vinden!

De Fendt Diamant 2024 heeft 3 indelingen en is verkrijgbaar vanaf €53.700,-.

fendt diamant 2024

Caravan Centrum Emmen heeft de nieuwste Fendt caravans 2024!

Hierbij nodigen wij u van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Deze vindt u aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Hier kunt u in alle rust de nieuwe Fendt 2024 caravan modellen bekijken. Ook voor de Fendt 2023 caravans kunt u bij ons terecht. Onze openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30 uur
 • Zaterdag: 09:00-17:00 uur

Toch liever in de avond een bezoekje brengen? Dit kan! Maak dan wel even een afspraak van te voren. Wij zijn bereikbaar op het nummer +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

Voor de nieuwste Fendt caravan 2024 modellen komt u naar Caravan Centrum Emmen!