Bent u op zoek naar een nieuwe caravan in Makkum? Het grootste caravancentrum van Noord-Nederland, Caravan Centrum Emmen, bevindt zich op slechts anderhalf uur rijden! Wij verwelkomen u graag om onze showroom in Emmen te bezoeken. Hier kunt u een gevarieerd aanbod ontdekken, bestaande uit zowel nieuwe als tweedehands caravans van gerenommeerde merken. Bij ons vindt u gegarandeerd de ideale caravan die perfect aansluit op uw wensen en behoeften in Makkum.


Ontdek uw perfecte caravan dichtbij Makkum

Bent u een enthousiaste kampeerder die uitkijkt naar een schitterende caravan? Makkum mist een gespecialiseerde caravan dealer, zoals Caravan Centrum Emmen. Met ruim dertig jaar aan ervaring en een voorraad van meer dan honderd caravans, beloven wij u te helpen bij het vinden van de caravan van uw dromen. Of u nu een gloednieuw model wilt of liever een betrouwbare tweedehands caravan uit ons assortiment kiest, wij zijn er om uw zoektocht te vervullen.


Daarnaast bieden wij niet alleen caravans aan, maar ook een uitgebreide reeks accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring volmaakt en comfortabel te maken! Ondanks de charme van Makkum is ons caravan centrum de ultieme bestemming in de wereld van caravans.

caravan makkum

Ontdek uw droomcaravan bij ons!

Onze showroom biedt u een uitgebreide verzameling aan caravans om te bewonderen! Onze ervaren experts, met meer dan 30 jaar ervaring, staan paraat om u te begeleiden bij het vinden van de ideale caravan in Makkum. Of u nu gaat voor een fonkelnieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij zijn er om aan uw wensen te voldoen.

Kom snel vanuit Makkum langs! Bij ons vindt u een overvloed aan caravans en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kies voor een betrouwbare occasion caravan in Makkum

Indien u de voorkeur geeft aan een alternatief voor een nieuwe caravan in Makkum, hebben wij de oplossing voor u! Naast gloednieuwe modellen biedt Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreid assortiment betrouwbare tweedehands caravans aan. Deze occasion caravans verkeren nog steeds in uitstekende staat en bieden volop kampeerplezier!


Maakt u zich geen zorgen dat een tweedehands caravan minderwaardig zou zijn. Onze tweedehands caravans ondergaan een grondige inspectie door onze caravan experts volgens de strenge Bovag-onderhoudsnormen. Om uw gemoedsrust te waarborgen, verstrekken wij tevens gratis Bovag-garantie voor een heel jaar bij aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en breng snel een bezoek voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw droomcaravan door het prachtige Makkum, of wellicht het buitenland kunt reizen!

Alles wat u nodig heeft voor een complete caravanervaring in Makkum!

Naast nieuwe en tweedehands caravans bieden wij een uitgebreid assortiment aan accessoires en benodigdheden om uw caravan volledig uit te rusten. Denk aan:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met onze gevarieerde selectie heeft u talloze opties om uw caravan aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en behoeften. En we gaan verder dan enkel de aankoop! Voor onderhoudsbeurten en reparaties van uw caravan kunt u eveneens bij ons terecht. Schaf een nieuwe of gebruikte caravan aan in Makkum bij ons!