Caravan kachel

Een caravan kachel is de oplossing voor de koude avonden op vakantie. Hoe lekker het weer overdag ook is, ’s avonds kan het helaas erg afkoelen. Op dat moment is er niks prettiger dan een elektrische kachel of een gaskachel in de caravan aanzetten.

Wij bieden verschillende soorten kachels voor in de caravan aan:

  • Halogeen kachels;
  • Elektrische kachels voor in de caravan;
  • Infrarood kachels;
  • Gaskachels.

U kunt bij ons terecht voor zowel een Truma caravan kachel als een kachel van het merk Tristar. Wij bieden tevens rolkachels aan.

caravan kachel rolkachel
Rolkachel

Verschillende soorten caravan kachels

De kachels kunnen, afhankelijk van de grootte van de tent, gebruikt worden als hoofdverwarming. De losstaande kachels kunnen tevens gebruikt worden om de voortent van de caravan op te warmen.

Als u liever niet op vakantie gaat met een gaskachel kunt u allicht het beste een heater aanschaffen. Deze wordt aangesloten op de stroom en stoot een behaaglijke warmte uit. Het grote voordeel is dat een caravan heater, in tegenstelling tot een gaskachel voor in de caravan, direct warm wordt.

Naast vrijstaande kachels kunt u bij ons ook terecht voor een gemonteerde Truma Ultraheat kachel. Deze kachel werkt op 2230V en heeft drie verschillende standen. Het is de perfecte aanvulling op de Truma S of de Trumatic S gaskachel.

Truma ultraheat gaskachel caravan

Een kachel voor in de caravan kopen bij Caravan Centrum Emmen

Bijpassend bij de caravan kachel kunt u meerdere caravan accessoires bij ons aanschaffen. Deze accessoires zullen uw vakantie net nog een beetje comfortabeler maken. Want terwijl het ’s nachts afkoelt, zal het overdag weer opwarmen. Dan is een caravan airco weer geen overbodige luxe!

Heeft u vragen over de aanschaf of over de werking van een caravan kachel? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen door te bellen naar +31(0)591628530 of door een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom in Emmen!

U zit er altijd warmpjes bij op vakantie met een caravan kachel van CC Emmen!

Tristar elektrische heater kachel