Bent u op zoek naar een caravan? Hollandscheveld ligt op slechts een half uur rijden van het grootste caravan centrum van de regio. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kampeerwagens. Hierdoor kunnen wij u voorzien van deskundige adviezen.

Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment van zowel nieuwe modellen als occasions van de beste merken. Wij zijn de officiële dealer van onder andere Fendt, Sprite, Hobby en Sterckeman. Zo vindt u altijd een model die bij uw wensen past!

Zoekt u een caravan dichtbij Hollandscheveld? Aarzel niet en stap in de auto naar onze showroom!


Een nieuwe of occasion caravan dichtbij Hollandscheveld

Voor zowel nieuwe modellen als occasion caravans moet u bij ons Caravan Centrum zijn. Bij ons vindt u meer dan 100 modellen van topmerken in onze showroom, dichtbij Hollandscheveld. Zo is er voor u een passende kampeerwagen te vinden. De merken die u bij ons kunt vinden zijn: Fendt, Sprite, Hobby en Sterckeman.  

Naast nieuwe modellen hebben wij ook kwalitatieve occasions. Deze zijn voorzien van goed onderhoud. Schaft u een tweedehands model aan van boven de €3.500,-, dan krijgt u een Bovag onderhoudsbeurt cadeau. Daarnaast zit er ook een jaar garantie op. U bent welkom bij ons centrum in de buurt van Hollandscheveld.

Caravan Hollandscheveld

Kampeerbenodigdheden bij het caravan centrum dichtbij Hollandscheveld

Heeft u al een prachtige kampeerwagen, maar heeft u andere artikelen nodig voor het waarmaken van uw droomvakantie? Ook dan kunt u bij ons terecht. In het caravancentrum vlakbij Hollandscheveld vindt u een kampeer- en caravanwinkel waar alle benodigdheden, bijvoorbeeld voortenten, beschikbaar zijn.

Daarbij vindt u verschillende accessoires voor optimaal comfort tijdens uw vakantie. Een caravan mover zorgt ervoor dat het op de plek zetten van uw kampeerwagen kinderspel wordt. Daarnaast is een caravan airco heel fijn wanneer u naar een warm land op vakantie gaat. En een carvan leveller laat uw kampeerwagen altijd waterpas staan, wat wel zo prettig is.

Caravan in Hollandscheveld kopen

Alle services die u nodig heeft voor uw droomvakantie

Om u zo zorgeloos mogelijk met uw nieuwe caravan op vakantie te kunnen laten gaan, bieden wij ook andere services in ons caravan centrum aan. Deze zetten wij hieronder voor u op een rij.

  • Caravan verzekering – verzeker uw tourcaravan tegen schade om zo onnodige zorgen op vakantie te voorkomen.
  • BOVAG onderhoudsbeurt – laat de onderhoudsbeurt door ons uitvoeren en uw model wordt gecheckt op 60 onderhoudspunten. Zo bent u verzekerd dat u direct op pad kunt
  • Reparatie en schadeherstel – is er toch iets gebeurd op vakantie? Laat uw caravan repareren door onze experts.

Ook kunnen wij uw model inkopen, wanneer u graag een nieuwe wilt of wilt stoppen met kamperen. Bij de verkoop van een caravan komt veel kijken, bijvoorbeeld het regelen van een vrijwaringsbewijs. Al deze zorgen nemen wij u uit handen. U kunt kiezen om uw model door ons te laten inkopen of kunt u ons inschakelen als bemiddelaar in het verkoopproces.


Kom naar onze showroom voor uw nieuwe caravan!

Voor een caravan in Hollandscheveld moet u bij ons caravan centrum in Emmen zijn. Kom langs in onze ruime showroom en laat u inspireren op het gebied van kamperen. Lukt het niet om tijdens openingstijden langs te komen? Neem dan vooral contact met ons op via +31(0)591 628 530 en dan kunnen wij een afspraak maken om alsnog de deuren voor u te openen!

Onze specialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u helpen met het uitzoeken van een geschikt model voor u. Van aankoop tot inkoop en van benodigdheden tot service, alles wat u nodig heeft vindt u bij ons.

Caravan Centrum Emmen dichtbij Hollandscheveld

Kom snel langs en wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Hollandscheveld in!