Bent u op zoek naar een nieuwe caravan in Erica? Het voornaamste caravancentrum in Noord-Nederland, Caravan Centrum Emmen, bevindt zich op slechts een reistijd van een kwartier! U bent van harte welkom om onze showroom in Emmen te bezoeken. Hier kunt u een gevarieerd aanbod ontdekken, bestaande uit zowel nieuwe als tweedehands caravans van bekende merken. Bij ons zult u ongetwijfeld de perfecte caravan vinden die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften in Erica.


Vindt uw ideale caravan dichtbij Erica

Bent u een gepassioneerde kampeerliefhebber die uitkijkt naar een prachtige caravan? Erica mist een gespecialiseerde caravandealer, vergelijkbaar met Caravan Centrum Emmen. Met ruim dertig jaar ervaring en een voorraad van meer dan honderd caravans, garanderen wij u bij het vinden van de caravan van uw dromen. Of u nu een gloednieuw model wenst of liever kiest voor een betrouwbare tweedehands caravan uit ons assortiment, wij zijn hier om uw zoektocht te vervullen.


Bovendien bieden wij niet alleen caravans aan, maar hebben we ook een uitgebreide reeks accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring compleet en comfortabel te maken! Ondanks de aantrekkingskracht van Erica is ons caravancentrum dé ultieme bestemming in de wereld van caravans.


Realiseer uw caravanwens bij ons!

Onze showroom presenteert u een uitgebreide verzameling caravans om te bewonderen! Onze ervaren experts, met meer dan 30 jaar ervaring, staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale caravan in Erica. Of u nu gaat voor een fonkelnieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij zijn hier om aan uw wensen tegemoet te komen.

Kom snel vanuit Erica langs! Bij ons vindt u een overvloed aan caravans en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kies voor een betrouwbare tweedehands caravan in Erica

Indien uw voorkeur uitgaat naar een alternatief voor een nieuwe caravan in Erica, hebben wij de oplossing voor u! Naast gloednieuwe modellen biedt Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreid assortiment betrouwbare tweedehands caravans aan. Deze tweedehands caravans verkeren nog steeds in uitstekende staat en bieden volop kampeerplezier!


Maakt u zich geen zorgen dat een tweedehands caravan van mindere kwaliteit zou zijn. Onze tweedehands caravans ondergaan een grondige inspectie door onze caravanexperts volgens de strenge Bovag-onderhoudsnormen. Om uw gemoedsrust te waarborgen, verstrekken wij tevens gratis Bovag-garantie gedurende een heel jaar bij aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en breng snel een bezoek voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw gedroomde caravan door het prachtige Erica, of wellicht het buitenland, kunt reizen!

Wij zorgen voor een complete caravanervaring in Erica!

Naast nieuwe en tweedehands caravans bieden wij een breed assortiment aan accessoires en benodigdheden om uw caravan volledig uit te rusten. Denk aan:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met onze gevarieerd aanbod heeft u talloze opties om uw caravan aan te passen naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien kunt u voor onderhoudsbeurten en reparaties eveneens bij ons terecht. Schaf uw nieuwe of gebruikte caravan in Erica aan bij ons!