Dorema voortent

Dorema is al bijna 30 jaar dé specialist in kamperen. Dit valt terug te zien in de Dorema voortent. De producten van Dorema worden in eigen beheer geproduceerd, waardoor topkwaliteit gegarandeerd kan worden.

Op de voortenten zit een fabrieksgarantie van twee jaar. De tenten worden gecontroleerd door ervaren vakmensen en worden gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen. Dorema is van oorsprong een Nederlandse fabrikant, welke de focus legt op het steeds verder ontwikkelen van haar producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat de voortenten gebruiksvriendelijk zijn, gemakkelijk op te zetten en hiernaast ook nog eens duurzaam zijn.

Dit zorgt ervoor dat het eindproduct altijd van hoge kwaliteit is. Hierdoor kunt u altijd met een gerust gevoel op vakantie gaan met de Dorema voortent.

Dorema voortent octavia caravan centrum emmen (2)

Hoge kwaliteit voortent voor de caravan van Dorema

De tenten zijn niet alleen gemakkelijk en snel op te zetten zijn, de tenten zijn ook nog eens licht van gewicht. De voortenten zijn in meerdere maten beschikbaar. Zo kunt u bij Caravan Centrum Emmen kiezen uit bijvoorbeeld de Dorema voortent maat 8, maat 9, maat 4 en maat 5.

Naast voortenten hebben wij ook een groot aantal aan voortent luifels in ons assortiment. Hiernaast hebben wij een aantal modellen van de voortent van Dorema in de aanbieding.

Dus bent u opzoek naar een President, Octavia, Multi Nova of Garda voortent? Wij hebben deze voor u in ons assortiment. Deze voortenten kunnen veelal nog uitgebreid worden met een extra voortentluifel.

Dorema voortentluifel Locarno Plus Caravan Centrum Emmen

Dorema voortent kopen?

U bent altijd welkom om bij ons langs te komen in de showroom in Emmen om de voortenten met eigen ogen te bekijken en zodat wij u van passend advies kunnen voorzien. Heeft u vragen over de voortenten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, het contactformulier of stuur ons een e-mail.

Zit er toch niks voor u bij? Kijk dan ook eens naar de voortenten van Unico, Isabella of Thule. Wij zijn ook van deze merken een officiële dealer en kunnen u van een passend advies voorzien.

Dorema voortenten staan garant voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid, maar bovenal een onbezorgde vakantie!

Dorema voortent Bergamo caravan centrum emmen