Zoekt u een nieuwe caravan? Stadskanaal ligt op maar een half uurtje rijden van ons Caravan Centrum. Wij zijn de officiële dealer van merken als; Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman.

Wij hebben alles voor uw caravan, van benodigdheden tot diverse services. Zo kunt u zorgeloos op vakantie gaan met uw nieuwe aanwinst. Stadskanaal is een mooi dorp,  maar voor de beste caravans moet u bij ons zijn.


Dé caravan dealer in de buurt van Stadskanaal

Zoekt u een caravan dealer dichtbij Stadskanaal? Kom dan naar CC Emmen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben topmerken, zoals Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman. Hierbij weet u dat u kwaliteit aanschaft en heerlijk op vakantie kan in de zomer. De nieuwste modellen kunt u vinden in de showroom.

Ook voor occasion modellen kunt u bij ons terecht. Wanneer u deze aanschaft zorgen wij voor een passende onderhoudsbeurt en krijgt u een jaar lang BOVAG garantie (op caravans vanaf €3.500,-). Hierdoor weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en een caravan die nog jarenlang meegaat.

caravan Stadskanaal kopen

Al uw caravan benodigdheden op één plek

Naast caravans hebben wij ook een kampeer- en caravanwinkel. Hier vindt u alle benodigdheden die uw vakantie luxer en comfortabeler maken. Denk hierbij aan diverse accessoires, een koelkast, een tv of zelfs een zonnepaneel. Zo gaat u heerlijk op vakantie en kunt u zorgeloos genieten.

Ons ruime assortiment geeft u voldoende mogelijkheden om de spullen te vinden die bij uw wensen passen. Een voortent is één van deze artikelen. Dit is ideaal wanneer u graag buiten uw caravan wilt zitten, maar de wind is fris of het regent. Hiermee creëert u een extra ruimte.

aanvullende caravanservices vlakbij Stadskanaal

Caravan Centrum dichtbij Stadskanaal

Dichtbij Stadskanaal vindt u ons mooie Caravan Centrum. Stap in de auto en kom langs in onze showroom. Naast de nieuwste modellen kunt u hier ook terecht voor extra service. Hierdoor heeft u alles onder een dak.

  • Caravan onderhoud – hierbij kunnen wij onder andere uw model klaar maken voor de winter of de tweejaarlijkse check uitvoeren. Hiermee verlengt u de levensduur aanzienlijk. Ook de verkeersveiligheid neemt toe door goed onderhoud en het voorkomt onaangename verrassingen tijdens uw vakantie.
  • Een BOVAG caravan keuring – wij zijn BOVAG gecertificeerd en kunnen uw model checken op de 60 onderhoudspunten. Indien hier mankementen aan blijken te zijn kunnen wij uw caravan herstellen of repareren. Mocht alles goed zijn, dan ontvangt u een keuringssticker waarop staat wanneer de keuring is geweest.
  • Een caravan inkopen – wij kunnen uw model inkopen wanneer u besluit te stoppen met kamperen. Hierbij zijn twee opties mogelijk; wij begeleiden het verkooptraject of wij kopen uw model in.

Voor de meest complete ervaring en de beste service rijdt u Stadskanaal uit!

kampeerwinkel en campingwinkel vlakbij Stadskanaal

Kom langs in onze showroom dichtbij Stadskanaal

Neem de auto vanuit Stadskanaal om een dag in onze showroom door te brengen. Hier kunt u nieuwe en tweedehands caravans bekijken. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 08:30 en 17:30 uur. Op zaterdag kunt u ons bezoeken tussen 09:00 en 16:00 uur.

Wanneer u tijdens onze openingstijden niet kunt komen, neem dan contact met ons op voro de mogelijkheden buiten deze tijden. Bij ons staat service voorop, dus wij zijn blij wanneer u tevreden bent. Wilt u de beste service en een groot assortiment? Kom dan langs bij CC Emmen en wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Stadskanaal binnen.

caravan Stadskanaal kopen