Bij ons vindt u uw droom Caravan! Groningen ligt op slechts een klein uurtje bij ons vandaan! Bekijk hier het grootste assortiment caravans bij u in de buurt!

caravan Groningen

Koop hier uw Caravan! Groningen is om de hoek

Als u er vanuit Groningen, het hoge noorden, vaak op uit trekt met de auto voor een kampeervakantie, dan heeft u er vast wel eens aan gedacht om een caravan te kopen.

Als echte kampeerliefhebber bent u bij Caravan Centrum Emmen aan het goede adres voor het kopen van een caravan, Groningen ligt tenslotte bij ons om de hoek! Kom snel eens langs in onze vestiging en laat onze experts u verder helpen.


Caravan Service van A tot Z

Wij bieden u service van A tot Z voor uw caravan. Om te beginnen kunt u bij ons een nieuwe caravan kopen en daarbij heeft u de keuze uit verschillende merken, zoals Fendt, Hobby en Sprite. Naast nieuwe caravans kunt u bij ons ook uw caravan tweedehands aanschaffen, zodat er voor iedereen en elk budget wat wils is. 

Naast het kopen, kunt u bij ons ook uw caravan verkopen. Wij kunnen uw caravan zelf van u kopen of een bemiddelende rol innemen tussen u en de potentiële kopers. Wij zorgen dan met online promotie voor een snelle verkoop van uw caravan. Groningen is op deze manier niet meer de enige plek waar uw caravan wordt gezien, maar in heel noord Nederland komt uw caravan onder de aandacht van potentiële kopers! 

Moet uw caravan nodig een onderhoudsbeurt? Of heeft u schade opgelopen aan uw caravan tijdens een van uw uitstapjes? Ook dan kunt u gerust bij ons langskomen met uw caravan. Vanuit Groningen bent u zo in Emmen, de koffie staat hier al voor u klaar! 

Uw caravan snel in Groningen

Wij zijn in het noorden van ons land een bekende caravan dealer. Groningen kent geen caravan dealer met een aanbod zo groot als dat van ons. Als u op zoek bent naar een caravan, dan is de kans groot dat u bij Caravan Centrum Emmen de perfecte caravan vindt die voldoet aan uw wensen en behoeften. Onze specialisten staan altijd klaar en helpen u graag! U blij met uw caravan, Groningen een caravan rijker! 

Waarom koopt u uw caravan bij ons? 

We hebben de voordelen van Caravan Centrum Emmen voor u op een rij gezet: 

  • Meer dan honderd caravans op voorraad
  • U vertrouwen op jarenlange ervaring 
  • Bovag gekeurde Occasion caravans 
  • Koop en verkoop uw caravan met behulp van experts
  • Laat uw caravan onderhouden door specialisten
  • Snelle schadeherstel service voor uw caravan 
  • Ruim assortiment caravan accessoires 

Heeft u vragen of wilt u vooraf advies inwinnen voor de aanschaf van een caravan? Neem contact met ons op!

caravan service a-z

Zijn Caravan Occasions meer iets voor u? 

Vindt u een nieuwe caravan kopen wat te duur? Koop een tweedehands caravan en bespaar een hoop geld. De gebruikte caravans die u koop bij Caravan Centrum Emmen zijn allemaal technisch honderd procent in orde. De caravan occasions worden grondig gecheckt voordat ze een nieuwe eigenaar krijgen en worden pas geleverd na het ondergaan van een onderhoudsbeurt die voldoet aan de eisen van Bovag. Bovendien ontvangt u één jaar Bovag garantie bij de aanschaf van een gebruikte caravan vanaf een prijs van €3.500,-. Zo heeft u een goedkope caravan van uitstekende kwaliteit! 
Kom snel langs voor een geweldige caravan! Groningen en omgeving, wij zijn uw caravan specialist!