Caravan leveller

Wanneer de camper of caravan niet waterpas staat is een caravan leveller een uitkomst. Niks is namelijk vervelender dan een caravan die net niet recht staat. Hierdoor kan het ook nog eens zo zijn dat apparatuur niet naar toebehoren werkt. Gelukkig biedt een oprijblok de uitkomst.

De caravan leveler functioneert op elk soort ondergrond. U kunt bij ons terecht voor de volgende twee soorten:

  • Oprijblokken;
  • Levelsysteem voor de camper of caravan.

Onze caravan levellers zijn van de merken Boston en Kojack, zijn licht van gewicht en zorgen ervoor dat uw caravan weer waterpas staat.

caravan oprijblok


De voordelen van een caravan leveller

Oprijblokken zijn in verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, dat wil zeggen in verschillende hoogtes en breedtes. De oprijblokken zijn gemaakt van sterk kunststof. Ze worden geleverd in een set van twee stuks. Het is gemakkelijk om de caravan waterpas te zetten met een set oprijblokken van Caravan Centrum Emmen.

Een caravan leveller wordt om het wiel van de caravan of de camper heen geschoven en vervolgens omhoog gedraaid door middel van een sleutel. De caravan kan hiermee gemakkelijk waterpas gezet worden. Over het algemeen is een levelsysteem geschikt voor elk soort caravan.

Het is belangrijk om rekening te houden met het maximale gewicht dat de levellers en de oprijblokken kunnen dragen. Wat de oprijblokken betreft is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte die de blokken moeten hebben.

caravan leveller

Een caravan leveller kopen

U kunt de leveller voor de caravan gemakkelijk aanschaffen bij CC Emmen. Als u nog vragen heeft willen wij u vragen om contact op te nemen door een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl of door te bellen naar +31(0)591628530. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Emmen!

Om uw vakantie echt af te maken kunt u bij ons terecht voor meerdere caravan accessoires. Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar een voortent voor de caravan? Of bent u op zoek naar een caravan airco om het hoofd koel te houden op vakantie? Kijk dan vooral rond tussen het assortiment van Caravan Centrum Emmen.

De beste caravan leveller koopt u bij Caravan Centrum Emmen!

caravan oprijblok boston