Bent u op zoek naar een caravan? Hoogeveen is slechts een half uurtje van de grootste caravan dealer in uw regio vandaan! Bekijk hier ons ruime assortiment caravans!


Uw caravan nabij Hoogeveen kopen

Bent u als kampeerliefhebber op zoek naar een mooie caravan? Hoogeveen heeft geen gespecialiseerde caravan dealer zoals Caravan Centrum Emmen. Met meer dan honderd caravans op voorraad en ruim dertig jaar ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we u aan uw droomcaravan kunnen helpen.

Bovendien vindt u bij ons naast caravans ook een breed assortiment aan benodigdheden en accessoires voor de meest complete en comfortabele caravan! Hoogeveen is mooi, maar voor een caravan moet u echt bij ons zijn!

caravan hoogeveen kopen

Vind uw droomcaravan bij ons!

Wij bieden u een breed assortiment aan caravans die u allemaal bij ons in de showroom kunt komen bekijken! Met meer dan 30 jaar ervaring helpen onze specialisten u graag verder bij de zoektocht naar uw droomcaravan. U kunt bij ons een spiksplinter nieuwe caravan kopen, of ga voor een tweedehands caravan uit onze caravan occasion voorraad.

Wij helpen graag u bij het vinden van de caravan die voldoet aan al uw wensen. Kom snel een langs vanuit Hoogeveen! Caravans zijn hier in overvloed en de koffie staat voor u klaar! 

Caravan occasions in Hoogeveen

Wilt u liever geen nieuwe caravan kopen? Bij Caravan Centrum Emmen bieden we u naast nieuwe caravans een heel ruim assortiment caravan occasions. Dit zijn gebruikte caravans nog volledig in goede staat verkeren en u nog een hele hoop kampeerplezier kunnen bieden!

Dat een caravan tweedehands is, wil absoluut niet zeggen dat u er minder van kunt genieten! Alle occasion caravans worden door onze caravan experts grondig gekeurd volgens de Bovag onderhoudsnormen en u ontvangt daarbij een jaar lang gratis Bovag garantie bij caravans vanaf €3.500,-. Kom snel eens langs voor een goedkope caravan en wie kun jij binnenkort met jouw droom caravan Hoogeveen onveilig maken!

Alles voor uw complete en comfortabele caravan!

Naast nieuwe caravans en gebruikte caravans kunt u ook bij ons terecht voor caravan accessoires en toebehoren zoals:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons assortiment heeft u bij ons de mogelijkheid om een complete en comfortabele caravan te kopen. En het houdt niet op bij de aankoop! U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en herstelwerkzaamheden aan uw caravan! Hoogeveen, wij heten u van harte welkom bij ons!

droomcaravan hoogeveen