Caravan schadeherstel

Er komt helaas een moment dat elke caravaneigenaar gebruik moet maken van caravan schadeherstel. Niemand zit eigenlijk op schade te wachten, maar om veiligheid te garanderen zal het toch gerepareerd moet worden. Als caravan- of campereigenaar kunt u onder andere last krijgen van het volgende:

  • Hagelschade aan de caravan;
  • Waterschade aan de caravan;
  • Schade aan het caravan interieur.

Ook kleine schade, zoals deukjes en krasjes, kunnen een doorn in het oog zijn. Bij Caravan Centrum Emmen kunt u niet alleen terecht voor de grote reparatieklussen, ook krassen en deuken herstellen wij voor u! Caravan schadeherstel zorgt ervoor dat de caravan er binnen no time weer uitziet als nieuw!

caravan schadeherstel

Gecertificeerd bedrijf voor caravan schadeherstel

Het belangrijkste aan het hele verhaal is dat de schade deskundig hersteld wordt en dat u weer met een gerust hart op reis kunt. Caravan Centrum Emmen is een gecertificeerd bedrijf voor verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat uw caravan niet alleen deskundig gerepareerd wordt, maar dat het vervolgens ook gedekt wordt door uw verzekering!

Wij voorzien u van deskundig advies, en vervolgens wordt de caravan door ons deskundige en vakkundig opgeleide personeel voor u hersteld. Vaak is het niet eens nodig om bij schade grote delen van de caravan te vervangen, maar kan het gemakkelijk opgelost worden door een caravan schadeherstel specialist.

Caravan schadeherstel bij Caravan Centrum Emmen

Een caravan met schade repareert u bij Caravan Centrum Emmen. Ons gecertificeerde bedrijf voor verzekeringen zorgt ervoor dat u zomaar weer met uw familie de weg op kunt, zonder mankementen! Bel vooral naar 0591-628530 om de mogelijkheden te bespreken of stuur een e-mail naar info@cc-emmen.nl voor meer informatie.

caravan schadeherstel bij CC Emmen

Naast schadeherstel van de caravan bieden wij verschillende caravan services aan.

Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een BOVAG keuringsdienst en onderhoudsbeurt, om ervoor te zorgen dat de kans erg klein wordt dat u pech heeft op vakantie.