Caravan mover

Ga met gemak en comfort op vakantie en zet uw caravan op zijn plaats met een caravan mover. Het met de hand verplaatsen van de caravan is voorbij. Met een simpele druk op de knop staat de caravan zo op zijn plek.

Als de caravan op een krappe plek komt te staan en aangezien een caravan gewoon erg zwaar is, is een mover voor de caravan geen overbodige luxe wanneer u op vakantie gaat. Een mover verplaatst een caravan zonder moeite op alle ondergronden zo naar de juiste plek, of weer terug naar de trekhaak van de auto.

Caravan Centrum Emmen heeft een groot assortiment aan merken van caravan movers in haar assortiment. Wij nemen u met onze movers alle inspanning uit handen.

caravan mover Caravan Centrum Emmen alko

Een mover voor de caravan kopen

Een caravan mover wordt vastgemaakt vast onder de caravan gemonteerd. De Alko mover bijvoorbeeld. Naast dit merk hebben wij ook movers van Truma, Enduro, Reich, PowerXtreme en VMF in ons assortiment.

Een mover voor de caravan varieert in prijs. Lichtgewicht exemplaren zijn vaak duurder dan de standaard exemplaren. De werking blijft hetzelfde – met één druk op de knop van de afstandsbediening kunt u de caravan gemakkelijk op zijn plaats krijgen.

Op de meeste caravan movers in ons assortiment geldt een fabrieksgarantie van 2 tot 5 jaar. Voor meer informatie bent u welkom bij ons in de showroom of kunt u contact met ons opnemen.

Caravan mover Alko Caravan Centrum Emmen

De aanschaf van een caravan mover

U bent altijd welkom om langs te komen voor advies over de aanschaf van een geschikte mover, de prijzen of om een caravanmover in de aanbieding te kopen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u van een passend advies voorzien over de aanschaf en montage.

Misschien heeft u bijpassend bij de mover ook interesse in het kopen van een caravan. Caravan Centrum Emmen is de officiële dealer van de caravanmerken Fendt, Hobby en Sprite. Deze caravans zijn te bezichtigen in onze showroom.

Om uw caravan gemakkelijk op zijn plaats te krijgen en rustig te beginnen aan uw vakantie, kiest u voor een caravan mover van Caravan Centrum Emmen!