Bent u aan het kijken voor een caravan? Leeuwarden biedt weinig opties qua caravan dealers! Kom bij ons langs voor het grootste aanbod bij u in de buurt!


Uw caravan nabij Leeuwarden kopen

Als kampeer fanaat weet u vast precies wat uw wensen zijn met betrekking tot uw nieuwe caravan! Leeuwarden is beperkt qua aanbod aan caravans en het zal lastig zijn daar de caravan te vinden waar u naar op zoek bent. Kom daarom is langs bij Caravan Centrum Emmen.

Wij zijn een caravan dealer waar u een enorm aanbod aan caravans vindt, die u allemaal voor u staan opgesteld in de showroom. Met meer dan dertig jaar ervaring helpen wij u graag met het vinden van uw ideale caravan. Uw stad heeft u vast een hoop te bieden, maar kamperen begint toch echt bij Caravan Centrum Emmen!

caravan Leeuwarden

Alles voor uw caravan bij Caravan Centrum Emmen!  

Bij Caravan Centrum Emmen vindt u een scala aan caravans in alle formaten en uitvoeringen die u kunt bedenken. Of u nu op zoek bent naar een gebruikte caravan of een nieuwe caravan, wij vinden de caravan die bij u past! Met decennia lange ervaring helpen onze specialisten u graag en wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Leeuwarden door! 

caravan in Leeuwarden kopen

Caravan Occasions  

Natuurlijk kun je een nieuwe caravan kopen, maar wij zijn ervan overtuigd dat een tweedehands caravan u net zoveel kan bieden, maar dan voor minder geld. Met een gebruikte caravan die u bij Caravan Centrum Emmen aanschaft heeft u een caravan die in uitstekende staat verkeerd. Alle tweedehands caravans worden namelijk geleverd met een Bovag onderhoudsbeurt en vanaf €3.500,- een jaar Bovag garantie, zodat u zeker weet dat er niets aan de caravan mankeert. Kom dus ook voor een goedkope caravan naar Caravan Centrum Emmen. 

Heeft u nog vragen of advies nodig voor het kopen van een caravan? Neem contact met ons op en wellicht rijdt u op korte termijn met uw nieuwe caravan Leeuwarden weer in!