Bent u op zoek naar een nieuwe of een tweedehands caravan? Steenwijk ligt op maar een uur rijden van het grootste caravan centrum van de regio. Wij zijn de officiële dealer van grote merken, zoals Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman. Zo is er voor iedereen een passende kampeerwagen.

Naast nieuwe modellen en mooie occasions leveren wij diverse services voor de caravan en hebben wij een grote kampeerwinkel met alle benodigdheden voor uw droomvakantie. Twijfel niet en kom langs!


Occasion of nieuwe caravan in Steenwijk?

Bij ons caravan centrum vlakbij Steenwijk vindt u de allernieuwste modellen. Wij zijn de officiële dealer van populaire merken, zoals Hobby en Fendt. Ook bieden wij caravans van Sprite of Sterckeman aan. Daarnaast hebben wij veel mooie occasions in onze showroom staan. Zo is er voor elke kampeerliefhebber het juiste model aanwezig en vindt u altijd wat u zoekt.

Wij hebben maar liefst 30 jaar ervaring op het gebied van tourcaravans. We hebben modellen in allerlei soorten, maten en met verschillende interieurs. Onze specialisten kunnen u helpen met het vinden van een caravan die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast hebben wij ook de mooiste voortent en luifels bij ons in de kampeerwinkel staan. Deze zijn onmisbaar tijdens een kampeervakantie.

Caravan Steenwijk

Aanvullende services bij onze kampeerwinkel

Natuurlijk willen wij dat u zorgeloos op vakantie gaat. Daarom bieden wij ook verschillende services voor uw caravan. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken. Wij bieden onder andere het volgende aan:

  • BOVAG onderhoudsbeurt – Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt er gecontroleerd op 60 onderhoudspunten en weet u zeker dat uw model klaar voor gebruik is. 
  • Schadeherstel – Wanneer er iets stuk is of wanneer de schade hersteld moet worden staan onze experts met de juiste oplossing voor u klaar.
  • Caravan verzekering – Omdat u op vakantie verzekerd wil zijn voor ongelukken en schade kunt u bij ons een verzekering afsluiten of kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste verzekering voor u.
  • Caravan onderhoud – Wilt u uw caravan winterklaar hebben? Breng hem langs voor onderhoud. Door dit regelmatig te doen weet u dat uw model een langere levensduur houdt. 

Wij zien u graag in ons Caravan Centrum in Emmen met uw kampeerwagen. Ook voor een indicatie van kosten of andere vragen kunt u gerust bij ons langskomen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar voor vragen. Deze kunnen over een vakantie gaan of over uw nieuwe aankoop.

Aanvullende services

Inkoop, verkoop en benodigdheden voor uw caravan

In ons Caravan Centrum zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop van de caravans zelf, maar ook van alle accessoires en benodigdheden voor uw vakantie. In onze showroom in de buurt van Steenwijk vindt u alles om een zorgeloze vakantie te hebben. Wilt u uw fietsen mee? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsendrager.

Ook voor andere benodigdheden kunt u bij onze kampeerwinkel terecht. Zo kunnen wij ook uw caravan inkopen, wanneer u een nieuwer model wilt aanschaffen of wilt stoppen met kamperen. Daardoor zijn wij een van de meest veelzijdige showrooms in de regio.

Inkoop en benodigdheden voor uw caravan

Kom naar de winkel voor een nieuwe caravan in Steenwijk

Kom voor al uw kampeer wensen naar het Caravan Centrum in de buurt van Steenwijk. Wij hebben een ruim assortiment aan modellen en merken op voorraad, welke u allemaal kunt komen bekijken. U vindt bij ons alles wat uw droomvakantie mogelijk maakt.

Voor een afspraak kunt een mail sturen naar info@cc-emmen.nl of even bellen naar +31(0)591628530. Passen de gebruikelijke openingstijden u niet? Geen probleem! U kunt in overleg altijd een andere tijd afspreken. Wij hebben service en uw tevredenheid hoog in het vaandel. En wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Steenwijk binnen!

Caravan showroom dichtbij Steenwijk