Thule luifel

Bent u op zoek naar een Thule luifel? Bij Caravan Centrum Emmen heeft u keuze uit de volgende thule caravanluifels: de zakluifel en de cassetteluifel. De handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel. De steunpoten van de Thule luifel zijn snel te ontgrendelen en in te stellen op de juiste hoogte door het gebruiksvriendelijke vergrendelingssysteem.

Uw caravan neerzetten en direct genieten van uw vakantie? Dat kan met de luifel van Thule. Gemakkelijk uitrollen en neerzetten en dan bent u eigenlijk al klaar. De luifels kunnen zowel aan de wand als op het dak van de camper of caravan gemonteerd worden. Gemakkelijker kan haast niet! De kwalitatief hoogwaardige luifels van Thule zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, duurzaam, weerbestendig en worden gemaakt van kleurbestendig PVC materiaal. Het doek beschermt tegen Uv-straling en regen.

Thule luifel voor de caravan Caravan Centrum Emmen


Verschillende soorten Thule caravanluifels

Dus bent u bijvoorbeeld opzoek naar een Thule Omnistor luifel of een Thule cassetteluifel? Bij Caravan Centrum Emmen hebben we deze voor u in verschillende maten en uitvoeringen, zodat u altijd een passende luifel kunt vinden bij uw caravan.

De luifels zijn uitgerust met stabiele knikarmen en innovatieve rol-as ondersteuning. Dit zorgt voor weerstand in de wind en dat de luifel perfect op spanning staat. De luifels zijn in verschillende weersomstandigheden getest, waardoor stabiliteit gegarandeerd kan worden.

Het tijdloze design van de Thule luifel sluit perfect bij elke caravan aan. De luifel kan uitgebreid of omgebouwd worden met extra luifelaccessoires om de luifel helemaal naar wens te maken.

Thule Cassetteluifel Caravan Centrum Emmen Thule luifel

Thule zakluifel

Een zakluifel (ook wel etuiluifel genoemd) wordt gemonteerd door de pees van de Thule luifel in de aanwezige caravanrail te schuiven. Doordat de luifel door de voortentrail heengetrokken wordt, neemt deze geen extra ruimte in beslag. De luifel hoeft vervolgens alleen maar los geritst en vastgezet te worden.

Thule cassetteluifel

De Thule Omnistor cassetteluifel wordt met schroeven gemonteerd aan de caravan of camper. Het is mogelijk om hem te bevestigen op het dak, aan de wand of onder de caravanrail. Deze variant neemt geen extra ruimte in, is gemakkelijk op te zetten en staat zeer stabiel. De dakluifel is de populairste variant. De cassetteluifel is vooral een uitkomst voor mensen die er graag op uit trekken en vervolgens snel hun luifel op willen zetten.


Een Thule luifel kopen?

U bent altijd welkom in de showroom in Emmen om de luifels van Thule te bekijken. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u van een passend advies voorzien over een geschikte luifel voor bij uw caravan.

De Thule luifel sluit aan bij de caravans van Fendt, Hobby en Sprite. Caravan Centrum Emmen is dé officiële dealer van deze caravanmerken. Als u opzoek bent naar een voortent in plaats van een luifel hebben wij ook voortenten van hoogwaardige kwaliteit van de merken Isabella, Dorema en Unico in ons assortiment. Voor vragen over de luifels kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor een Thule luifel van een hoge kwaliteit bent u bij Caravan Centrum Emmen aan het juiste adres!

Thule Omnistor Luifel 5200 caravan centrum emmen (2)