Er zijn weer prachtig nieuwe Sprite caravans in 2024! De trendy en vertrouwde modellen zijn weer voorzien van de nieuwste technologie en opvallende designs! Lees hier alles over de nieuwste Sprite caravans 2024.

Sprite caravans worden gebouwd door Swift Group Limited, dé grootste fabrikant van toercaravans, campers en stacaravans in het Verenigd Koninkrijk. In 2024 bestaat het bedrijf zestig jaar en dit wordt gevierd met gloednieuwe Sprite Caravans in 2024.


Sprite caravan 2024 modellen

Dit zijn de Sprite caravans die beschikbaar zijn in 2024:

  • Sprite Mondial SE
  • Sprite Cruzer SR

Dit betekent dat vanaf dit jaar de Sprite Alpine Sport en Sprite Basecamp niet meer geproduceerd worden. In plaats daarvan wordt het Sprite topmodel, de Cruzer SR, flink onderhanden genomen. Dit model werd namelijk voorzien van een gloednieuw interieur en front. Hetzelfde geldt voor de Mondial. Beide zijn gebouwd volgens de Smart++ opbouwmethode. Dit betekent dat ze extra beschermd zijn tegen vochtinwerking en steenslag.

Lees hieronder verder over de Sprite caravan 2024 modellenreeksen.


Sprite Mondial SE 2024

Compact van buiten, ruim van binnen: zo wordt de Sprite Mondial SE beschreven door de producent. De caravan heeft een eigentijdse uitstraling en is voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Met keuze uit vier indelingen, van een compacte keuken tot een indeling met twee enkele bedden met ruime badkamer, de Mondial heeft het allemaal. Bovendien gaat de Mondial erg lang mee dankzij de Smart++ constructie en volledige polyester carrosserie. Geniet van jaren onbezorgd vakantieplezier met deze prachtige caravan!

De Sprite Mondial SE is verkrijgbaar met vier indelingen vanaf €28.395,-.

sprite-mondial-2024

Sprite Cruzer SR 2024

De Cruzer SR was altijd al een trendsetter. Echter heeft Sprite in 2024 er nog een stapje bovenop gedaan. De topserie van Sprite is geheel vernieuwd met een nieuw strak front en bijpassende bestickering. Naast de buitenzijde is het interieur helemaal vernieuwd. Dit betekent nieuw meubelwerk, moderne apparatuur en prachtig luxe stoffering. Wat wel gebleven is, is de standaarduitrusting. Deze staat natuurlijk nog steeds op een hoog niveau. Elke Cruzer is namelijk standaard voorzien van een top-slaapplaats, ruime keuken en een luxe badkamer met douchemogelijkheid. De Sprite Cruzer brengt u op reis met alle luxe van thuis!

De Sprite Cruzer SR is verkrijgbaar met zes indelingen vanaf €36.595,-.

sprite-cruzer-2024

Bekijk de nieuwe Sprite caravans 2024 bij CC-Emmen!

Kom langs in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen om de nieuwste Sprite caravans 2024 in het echt te bekijken. Hier hebben we ook 2023 Sprite caravans staan die u kunt komen bekijken. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30 uur
  • Zaterdag: 09:00-17:00 uur

Komt u liever in de avonduren? Maak dan van te voren een afspraak met ons via het telefoonnummer +31(0)591628530 of per e-mail op info@cc-emmen.nl. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Voor de nieuwste Sprite caravan 2024 modellen komt u naar Caravan Centrum Emmen!