Caravan onderhoud

Met caravan onderhoud kunt u de levensduur van uw caravan gigantisch verlengen. Hiernaast bevordert dit de verkeersveiligheid en zorgt het ervoor dat u op reis niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dat is namelijk wel het laatste waar u op zit te wachten als u ontspannen op vakantie gaat.

Caravan Centrum Emmen is een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Wij raden aan om uw caravan elke twee jaar te laten checken. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt er onder andere gelet op de volgende punten:

Tegen een meerprijs is het mogelijk om ook de mover, de watervoorziening, de wielen, het cassettetoilet en de boiler van BOVAG caravan onderhoud te voorzien.

  • Het onderstel van de caravan. Denk hierbij aan de wielbouten, een remmentest en de afstelling van de remmen.
  • De opbouw van de caravan.
  • De elektra van de caravan.
  • Het gas van de caravan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de koelkast, het gasstel en de drukregelaar.
  • Een globale vochtopmeting.
  • De banden.

caravan onderhoud

Onderhoudsbeurt caravan


Het is tevens van belang om de caravan winterklaar te maken. Veel mensen komen na de winter namelijk voor kapot gevroren boilers, een kapotte accu en lekkende kranen te staan. Als u uw caravan voor de wintermaanden winterklaar laat maken, voorkomt u een hoop onnodige kosten.

De onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door professionals. Zo weet u zeker dat het onderhoud goed uitgevoerd wordt. Wanneer u bij ons langs bent geweest voor caravan onderhoud ontvangt u een reparatiegarantie van drie maanden.

Een afspraak maken voor caravan onderhoud bij Caravan Centrum Emmen

Onze professionals staan voor u klaar in de werkplaats om uw caravan te onderhouden. Wij raden u aan om een afspraak te maken, aangezien u niet ter plaatse terecht kunt voor een BOVAG caravan onderhoudsbeurt in de werkplaats. U kunt een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt door te bellen naar +31(0)591628530 of een mail te sturen naar info@cc-emmen.nl.

Voor caravan onderhoud moet u bij de professionals van Caravan Centrum Emmen zijn!