Caravan accessoires

Om goed uitgerust op vakantie te gaan heeft u behalve een caravan ook bijbehorende caravan accessoires nodig. Bij Caravan Centrum Emmen hebben wij gelukkig een groot assortiment aan toebehoren voor op vakantie.

In onze caravan accessoires winkel kunt u in de showroom terecht om uw vakantie nog iets gemakkelijker en comfortabeler te maken. U heeft hier onder andere keuze uit:

  • Voortenten voor de caravan;
  • Caravanspiegels;
  • Caravan movers;
  • Koelkasten voor de caravan;
  • Caravan airco’s;
  • Fietsendragers voor de caravan.
Caravan Accessoires Caravan Centrum Emmen voortent Unico

Zo hebben wij een groot aanbod aan accessoires voor de caravan van de merken Fendt, Hobby en Sprite in ons assortiment. Denk hierbij aan voortenten voor de caravan, waarmee u op vakantie veel extra ruimte creëert of juist kunt genieten van een beetje schaduw op die ene warme vakantiebestemming.


Een grote verscheidenheid aan caravan accessoires bij CC Emmen

Om uw omgeving goed in de gaten te kunnen houden en veiligheid te garanderen hebben wij een groot assortiment aan caravanspiegels in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere spiegels van de merken Emuk en Milenco in ons assortiment.

Houd het hoofd en uw boodschappen koel op vakantie met een caravan airco en koelkast. Als het buiten warm is, is er niks prettiger dan van de warmte te kunnen ontsnappen in de door de airco gekoelde caravan. Gekoeld blijven op vakantie kan ook door te kiezen voor een caravan koelkast in ons assortiment aan caravan accessoires.

Caravan Centrum Emmen Truma mover

Voorkom overdreven veel inspanning bij het duwen en trekken aan uw caravan met een caravan mover. Dit accessoire wordt bevestigd aan de onderkant van uw caravan. Met één druk op de knop wordt de caravan snel op zijn plek gezet.


Caravan Accessoires Caravan Centrum Emmen Thule cassetteluifel (2)

Caravan Centrum Emmen: voor al uw caravan accessoires!

Goed uitgerust op vakantie begint met de caravan accessoires van CC Emmen

Elke kampeerliefhebber kan bij ons terecht om goed uitgerust op vakantie te kunnen gaan. In onze showroom in Emmen vindt u een groot aanbod aan accessoires, maar ook online kunt u bij ons terecht.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u adviseren over een geschikte mover, voortent of een van de andere accessoires.

Als u vragen heeft kunt u altijd bij ons langskomen in de showroom in Emmen, of neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)591628530 of een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl.