Zonnepaneel caravan

Een zonnepaneel caravan biedt een uitkomst wanneer u geen stroom heeft op de camping, maar wel een accu heeft om op te laden. Doordat de panelen de accu opladen met daglicht – dus ook bij zon en regen – zult u nooit meer zonder een lege accu zitten. De accu wordt namelijk elke dag weer opgeladen!

Deze vorm van elektriciteitsopwekking zorgt niet alleen voor groene energie, maar ook vormt ook nog eens een geruisloos alternatief. Hiernaast geeft het een extra beetje vrijheid, u bent namelijk niet meer afhankelijk van een plaats met stroom.

Met een zonnepaneel voor de caravan bent u altijd goed voorbereid op weg.

zonnepaneel caravan

Zonnepanelen voor camper of caravan

Wanneer u zonnepanelen voor de caravan of camper aanschaft is het aan te raden om met de volgende aspecten rekening te houden:

  • Het aantal ampère dat per uur verbruikt wordt;
  • De ruimte die beschikbaar is op het dak;
  • De grootte van de zonnepanelen. Er zijn ook kleinere zonnepanelen beschikbaar om bijvoorbeeld alleen je mobiel mee op te laden.

Het is tevens mogelijk om een camper zonnepanelen set met accu aan te schaffen, zodat u direct op alle fronten voorzien bent. Deze sets bestaan uit een zonnepaneel, een bevestigingssysteem, laadstroomregelaar, kabels en kit voor de bevestiging op het dak. De laadstroomregelaar fungeert zo dat de accu niet overladen wordt.

zonnepanelen voor op de caravan of camper

Zonnepaneel voor de caravan kopen bij CC Emmen

Zonnepanelen voor de caravan kunt u eenvoudig bestellen bij Caravan Centrum Emmen. Wij kunnen ons voorstellen dat u waarschijnlijk vragen heeft over de aanschaf en over de werking van de panelen. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen in de showroom in Emmen, of om contact met ons op te nemen door te mailen naar info@cc-emmen.nl of door te bellen naar +31(0)591628530.

Wilt u écht goed voorbereid op vakantie gaan? Kijk dan vooral eens naar de overige caravan onderdelen in ons assortiment. Een caravan accu kan bijvoorbeeld opgeladen worden door de zonnepanelen.

Altijd een stroomvoorziening bij de hand op vakantie begint met een caravan zonnepaneel!

zonnepaneel voor de caravan kopen bij CC Emmen