Bent u op zoek naar een tweedehands of nieuwe caravan? Almelo ligt vlakbij de grootste caravanhandel van Oost-Nederland! Wij hebben altijd meer dan honderd caravans op voorraad. Een caravan kopen doet u dan ook niet in Almelo, maar daarvoor stapt u in de auto en rijdt u via de N34 en N36 in een uurtje naar onze ruime showroom!


Caravan Almelo kopen

In onze caravanwinkel kunt u terecht voor splinternieuwe caravans van Hobby, Sprite en Fendt. Als officieel dealer van deze caravanmerken hebben wij altijd de nieuwste modellen in huis. Ook wanneer u op zoek bent naar een caravan occasion bent u aan het juiste adres. Onze caravan occasions hebben allemaal een Bovag onderhoudsbeurt ondergaan. Deze caravans (vanaf 3.500,- euro) zijn hiernaast ook voorzien van een Bovag caravangarantie van één jaar. Zo gaat u, ook in een tweedehands caravan, altijd met een goed gevoel de weg op vanuit Almelo!

Ons team van specialisten gaat samen met u op zoek naar de caravan die het beste bij u, de gebruiksfrequentie, gezinssamenstelling en uw reizen past. Service staat bij ons erg hoog in het vaandel en met meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we u het beste kunnen helpen.

caravan Almelo kopen

Dé caravanwinkel en caravanhandel met alles onder één dak

In onze ruime showroom nabij Almelo vindt u niet alleen de mooiste caravans, ook caravan onderdelen en caravan interieur en accessoires in de vorm van voortenten, caravanspiegels, movers en koelkasten zijn in groten getale bij ons verkrijgbaar.

Hiernaast bieden wij verschillende aanvullende services aan in onze caravanwinkel:

  • Caravan reparatie;
  • Onderhoud aan de caravan;
  • Schadeherstel;
  • Bovag caravan keuring;
  • Caravan verzekering.

Wij zijn RDW-erkend en BOVAG gecertificeerd.

caravanwinkel met alles onder één dak

Stap in de auto en kom langs in onze ruime caravanwinkel vlakbij Almelo

U vindt ons aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Van dinsdag tot vrijdag is onze showroom geopend van  08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Komt dit niet goed uit? Op afspraak openen wij onze deuren ook graag in de avonduren voor u.

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

De caravan van uw dromen vindt u niet in Almelo, maar in onze caravanwinkel. Stap in de auto en kom eens langs!

caravanwinkel vlakbij Almelo