Zoekt u naar een nieuwe caravan in Meppel? Kom dan naar Caravan Centrum Emmen, één van de voornaamste caravancentra in Noord-Nederland! We liggen op slechts 40 minuten reizen vanaf Meppel. We nodigen u van harte uit om onze showroom in Emmen te verkennen. Hier vindt u een gevarieerde selectie, bestaande uit zowel splinternieuwe als gebruikte caravans van gerenommeerde merken. Bij ons bent u er zeker van dat u de ideale caravan ontdekt die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften in Meppel.


Vindt uw caravan in Meppel

Bent u een enthousiaste kampeerliefhebber die uitkijkt naar een prachtige caravan? Meppel mist een gespecialiseerde caravandealer zoals Caravan Centrum Emmen. Met meer dan dertig jaar ervaring en een voorraad van ruim honderd caravans, kunnen we u verzekeren dat u de caravan van uw dromen zult vinden. Of u nu gaat voor een gloednieuw model of liever kiest voor een betrouwbare tweedehands caravan uit ons assortiment, wij staan klaar om uw zoektocht te vervullen.


Bovendien bieden we niet alleen caravans aan, maar hebben we ook een uitgebreid assortiment accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring compleet en comfortabel te maken! Ondanks de aantrekkingskracht van Meppel is ons caravancentrum de ultieme bestemming in de wereld van caravans.

caravan meppel

Realiseer uw caravanwens bij ons!

Onze showroom presenteert u een uitgebreide verzameling caravans om te bewonderen! Onze ervaren experts, met meer dan 30 jaar ervaring, staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale caravan in Meppel. Of u nu gaat voor een fonkelnieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij zijn hier om aan uw wensen tegemoet te komen.

Kom snel vanuit Meppel langs! Bij ons vindt u een overvloed aan caravans en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kies voor een betrouwbare occasion caravan in Meppel

Als uw voorkeur uitgaat naar een alternatief voor een nieuwe caravan in Meppel, hebben wij de oplossing voor u! Naast gloednieuwe modellen biedt Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreid assortiment betrouwbare tweedehands caravans aan. Deze tweedehands caravans verkeren nog steeds in uitstekende staat en bieden volop kampeerplezier!


Maakt u zich geen zorgen dat een tweedehands caravan van mindere kwaliteit zou zijn. Onze tweedehands caravans ondergaan een grondige inspectie door onze caravanexperts volgens de strenge Bovag-onderhoudsnormen. Om uw gemoedsrust te waarborgen, verstrekken wij tevens gratis Bovag-garantie gedurende een heel jaar bij aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en breng snel een bezoek voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw gedroomde caravan door het prachtige Meppel, of wellicht het buitenland, kunt reizen!

Wij zorgen voor een comfortabele caravanervaring in Meppel!

Naast nieuwe en occasion caravans bieden wij een breed scala aan accessoires en benodigdheden om uw caravan volledig uit te rusten. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons gevarieerde selectie heeft u talloze opties om uw caravan aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien kunt u bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties. Verwerven uw nieuwe of gebruikte caravan in Meppel bij ons!