Op zoek naar een caravan? Heerhugowaard en haar omgeving kunnen terecht bij Caravan Centrum Emmen! Wij zijn dé specialist in caravans in Noord-Nederland en liggen op slechts een uurtje rijden van Heerhugowaard! Bezoek onze showroom in Emmen en ontdek een gevarieerde selectie, bestaande uit zowel gloednieuwe als gebruikte caravans van gerenommeerde merken. Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte caravan die aansluit bij uw behoeften in Heerhugowaard.


Vindt uw nieuwe caravan in Heerhugowaard

Bent u een enthousiaste kampeerder en droomt u van uw eigen caravan? Met meer dan drie decennia ervaring en een uitgebreide voorraad van meer dan honderd caravans, kunnen wij met zekerheid zeggen dat u bij ons de caravan van uw dromen zult vinden. Of u nu kiest voor een splinternieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit ons assortiment, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen.


Bovendien bieden we niet alleen caravans aan, maar hebben we ook een uitgebreide collectie accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Ondanks de charme van Heerhugowaard is ons caravancentrum dé bestemming in de wereld van caravans.

caravan heerhugowaard

Laat uw caravanwens uitkomen bij ons!

In onze showroom tonen we een uitgebreid assortiment caravans! Onze deskundige medewerkers, met meer dan dertig jaar ervaring, staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte caravan in Heerhugowaard. Of u nu kiest voor een splinternieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen.

Kom snel langs vanuit Heerhugowaard en ontdek een overvloed aan caravans, terwijl er altijd een vers kopje koffie voor u klaarstaat!

Ga voor een betrouwbare tweedehands caravan in Heerhugowaard

Als u op zoek bent naar een alternatief voor een nieuwe caravan, bieden wij de oplossing! Naast gloednieuwe modellen presenteren wij bij Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreide collectie betrouwbare tweedehands caravans. Deze gebruikte caravans verkeren nog altijd in uitstekende staat en beloven een plezierige kampeerervaring! Maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit van tweedehands caravans. Onze gebruikte modellen worden grondig geïnspecteerd door onze caravanexperts, die voldoen aan de strenge BOVAG-onderhoudsnormen.

Om uw gemoedsrust te waarborgen, bieden wij bovendien gratis BOVAG-garantie gedurende een heel jaar bij de aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en bezoek ons snel voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw gedroomde caravan kunt reizen door het prachtige Heerhugowaard, of misschien zelfs verder!

Wij bieden een complete caravanervaring in Nijverdal!

Naast caravans hebben wij ook een uitgebreid assortiment accessoires en benodigdheden om uw caravan volledig uit te rusten. Denk aan:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons gevarieerde aanbod heeft u tal van mogelijkheden om uw caravan aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Ook voor onderhoudsbeurten en reparaties kunt u bij ons terecht. Koop uw nieuwe of gebruikte caravan in Heerhugowaard bij ons en maak uw kampeeravontuur compleet!