Nodig toe aan een caravan? Borger en omstreken komt naar Caravan Centrum Emmen! Wij zijn het vooraanstaande caravancentrum in Noord-Nederland, en liggen op slechts een klein half uurtje rijden van Borger! U bent van harte welkom om onze showroom in Emmen te bezoeken, waar u een gevarieerde selectie zult ontdekken, bestaande uit zowel gloednieuwe als gebruikte caravans van gerenommeerde merken. Bij ons bent u verzekerd van het vinden van de perfecte caravan die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften in Borger.


Vindt uw ideale caravan in Borger

Bent u een gepassioneerde liefhebber van kamperen en kijkt u uit naar het bezitten van een prachtige caravan? Borger heeft helaas geen gespecialiseerde caravandealer zoals Caravan Centrum Emmen. Met meer dan drie decennia aan ervaring en een ruime voorraad van meer dan honderd caravans, kunnen wij met zekerheid stellen dat u bij ons de caravan van uw dromen zult vinden. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een gloednieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit ons assortiment, wij staan paraat om aan uw zoekwensen te voldoen.


Daarnaast bieden wij niet enkel caravans aan, maar beschikken we tevens over een uitgebreide collectie accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring volledig en comfortabel te maken. Ondanks de aantrekkingskracht van Borger, is ons caravancentrum de onbetwiste bestemming in de wereld van caravans.

caravan borger

Verwezenlijk uw caravanwens bij ons!

In onze showroom tonen wij u een uitgebreide verzameling caravans om te bewonderen! Onze ervaren deskundigen, met meer dan dertig jaar ervaring, staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale caravan in Borger. Of u nu opteert voor een gloednieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij staan tot uw dienst om aan uw wensen te voldoen.

Kom snel vanuit Borger langs! Bij ons treft u een overvloed aan caravans aan en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kies voor een betrouwbare tweedehands caravan in Borger

Als u op zoek bent naar een alternatief voor een nieuwe caravan in Borger, bieden wij dé oplossing! Naast splinternieuwe modellen presenteren wij bij Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreide collectie betrouwbare tweedehands caravans. Deze gebruikte caravans verkeren nog altijd in uitstekende staat en garanderen een plezierige kampeerervaring!


Maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit van tweedehands caravans. Onze gebruikte caravans worden grondig geïnspecteerd door onze caravanexperts, die voldoen aan de strenge BOVAG-onderhoudsnormen. Om uw gemoedsrust te waarborgen, bieden wij bovendien gratis BOVAG-garantie gedurende een heel jaar bij de aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en kom snel langs voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw gedroomde caravan kunt reizen door het prachtige Borger, of misschien zelfs verder!

Wij bieden een complete caravanervaring in Borger!

Naast nieuwe en tweedehands caravans hebben wij ook een uitgebreid assortiment accessoires en benodigdheden om uw caravan volledig uit te rusten. Denk aan:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons gevarieerde aanbod heeft u talloze opties om uw caravan aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties. Schaf uw nieuwe of gebruikte caravan in Borger aan bij ons!