Fendt Caravan

Een Fendt Caravan staat garant voor kwaliteit. Een Fendt is de perfecte mix van functionaliteit, een tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. U hoeft zich op vakantie nergens zorgen om te maken als u vertrekt met één van de Fendt Caravans. Dat een caravan van Fendt garant staat voor kwaliteit wordt jaarlijks duidelijk tijdens de caravanverkiezing in Duitsland. Daar won de Duitse caravanfabrikant de totaalprijs en was het de beste in elke categorie.

Sinds een aantal jaren is de Duitse caravanfabrikant het best verkopende caravanmerk in Nederland. Het merk blijft zichzelf verbeteren en elk jaar komt Fendt met een nieuw aantal modellen.

Caravan Centrum Emmen is een van de officiële Fendt Caravans dealers. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe caravans als occasions.

Fendt Caravan modellen

Fendt Caravans zijn leverbaar in vele modellen en indelingen. De serie bestaat in het jaar uit de volgende modellen:

  • Saphir;
  • Bianco (Selection en Activ);
  • Tendenza;
  • Opal;
  • Diamant;
  • Brillant.

De modellen verschillen in indeling van de eerdere jaren. De nieuwste modellen bestaan uit 6 verschillende houtdecors en kan er een keuze gemaakt worden uit 13 verschillende stofvarianten. De buitenkant van de caravans van modeljaar is aangepast. Zo hebben de modellen nieuwe achterlichten, rangeergrepen en lichtbalken.

Om meer slaapcomfort te garanderen, zijn de eenpersoonsbedden breder. De grotere modellen zijn standaard uitgerust met een oven. Ook zijn de Fendt Caravan modellen uitgerust met een groter serviceluik.

Bent u benieuwd naar de nieuwste modellen van Fendt? Klik hier om de Fendt Caravan 2020 en de Fendt Caravan 2021 modellen te bekijken!

Fendt Caravan Saphir

In de Saphir serie heeft u de keuze uit het grootste aantal indelingsvarianten. De caravans in deze serie bieden slaapplekken voor 4-6 man, afhankelijk van het model. De Saphir serie is misschien wel de populairste van alle modellen. U vindt hier altijd een indeling die bij u past, tegen de juiste prijs.

Elk jaar verbetert Fendt de Saphir modellen, waardoor het comfort elk jaar hoger ligt. U kunt kiezen uit 12 verschillende Saphir modellen.

Fendt Bianco Selection

Bij de Bianco Selection serie kunt u kiezen uit 7 verschillende indelingen van de Fendt Caravan. Deze compacte caravan is perfect als u van plan bent te gaan touren. Het interieur is uitgevoerd in Nabucco Cherry houtdecor. U kunt kiezen uit de bekledingsopties Korfu en Umbria. Deze kleuren passen beide perfect bij de kleur van het hout. Hiernaast zijn de eenpersoonsbedden in de meeste varianten 5 centimeter breder gemaakt, om meer comfort te garanderen. Een aantal van de varianten is zelfs ingericht met een kinderkamer.

Fendt Caravan Bianco Activ

Net als de Selection staat de Fendt Bianco Activ voor compactheid, degelijkheid en wendbaarheid. Het model is uitgerust met 2-5 slaapplaatsen, afhankelijk van de gekozen indeling. Er kan een keuze gemaakt worden tussen 7 verschillende caravanindelingen. Ook de Activ wordt uitgevoerd in Nabucco Cherry houtdecor, met de bekledingsopties Korfu en Umbria.

Fendt Bianco Slection fendt caravan cc emmen

Fendt Tendenza

In de Fendt Caravan Tendenza komen alle nieuwste trends naar voren. Al sinds de lancering van de Tendenza modellen is het duidelijk dat Fendt hier de nieuwste designtrends doorvoert.

Niet alleen het design wordt steeds aangepast, ook de verlichte achterwand is bij diverse modellen verbeterd. Het nieuwste model, de 650 SFDW is zelfs uitgerust met vloeistofverwarming en vloerverwarming. De 515 SF, de 650 SFD en de 650 SFDW zijn voorzien van een oven. Er kan een keuze gemaakt worden tussen 6 verschillende types indelingen. Alle Tendenza modellen bieden slaapplaatsen voor 4 personen.

Fendt Tendenza 2019 Fendt caravan cc emmen 2

Fendt Opal

De Fendt Opal is een Fendt Caravan van topklasse. Het biedt een uiterst hoog comfortlevel, een hoge kwaliteit en een prachtig design. Er kan een keuze gemaakt worden tussen 6 verschillende caravanindelingen en er zijn 4 slaapplaatsen.

Fendt heeft speciaal voor de Opal modellen een aantal exclusieve indelingen ontworpen. De 560 SRF en de 650 SRG hebben een L-vormige keuken. Alle modellen worden geleverd met Chimera-Oak bicolor meubeldecor. Qua stoffen kan er gekozen worden uit de kleuren Locarno en Olbia.

Fendt Opal 2019 Fendt caravan cc emmen

Fendt Diamant

De Fendt Caravan Diamant is al jaren een begrip. Het is een luxe caravan uit het bovensegment. De caravan bestaat uit 3 verschillende indelingen met 4 slaapplaatsen.

Boven het zitgedeelte is een Skylight panoramaraam met led-verlichting gemonteerd en ook de hoekkasten zijn indirect verlicht. Het hout is uitgevoerd in Tasmanian-Oak en er kan gekozen worden uit de stoffen Sierra en Tropea als bekleding. Als u de caravan nog iets luxer wilt maken, is het mogelijk om tegen een meerprijs leren bekleding aan de caravan toe te voegen.

Fendt Diamant 2019 Fendt Caravan CC Emmen

Fendt Brillant

De Fendt Brillant is de absolute winnaar onder de Fendt Caravans. De Brillant is in alle opzichten luxe afgewerkt en er kan gekozen worden uit twee verschillende indelingen waar in beide 4 personen kunnen slapen.

De Fendt Brillant standaard is uitgerust met een Skylight panoramaraam en een touchscreen. Het nieuwste model heeft een koelkastinhoud van 177 liter, een dakairco, een Truma Combi 6 verwarming en een kast voor multimedia. Met een afstandsbediening kunt u de deur van de caravan automatisch sluiten.

Fendt Brillant Fendt Caravan CC Emmen

Een Fendt Caravan kopen

Bent u er nog niet over uit welke caravan u graag wilt kopen? Kom gerust langs in de showroom van Caravan Centrum Emmen voor meer informatie of advies over de caravans. Mocht u toch nog niet overstag zijn, kijk dan vooral ook eens naar onze Hobby Caravan 2020, Hobby Caravan 2019 en Sprite caravans.

Begin uw vakantie goed met een Fendt Caravan van Caravan Centrum Emmen!