Hobby Caravan – ‘All Inclusive’


De Hobby Caravan staat al jaren vooraan in de caravanmarkt. Het merk heeft een grote voorsprong op andere merken als we kijken naar het hoge uitrustingsniveau en de prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is de fabrikant zeer innovatief. Zo ontwikkelde Hobby een lichtgewicht caravan en een SlimTower koelkast. Dit is een koelkast op ooghoogte met 140 liter inhoud. Daarnaast hebben zij samen met Thetford het cassettetoilet ontwikkeld.

Door deze innovatieve ontwikkelingen kunnen we met zekerheid zeggen dat Hobby koploper is als het gaat om innovaties. Wanneer u een Caravan van Hobby in stapt zullen alle details u gelijk opvallen. Eén ding is zeker; de fabrikant heeft er alles aan gedaan om de sfeer en het comfort te verhogen! Bent u op zoek naar een complete caravan die tot in de puntjes is uitgerust? Kies dan voor een Hobby Caravan!

hobby caravan

Caravan van Hobby


De hobby caravan is zeer licht in gewicht. Dit is een belangrijke uitvinding voor Hobby geweest en hiermee hebben zij ook een grote voorsprong op hun concurrenten. Ondanks dat de caravans zijn voorzien van veel accessoires zijn ze nog steeds vele malen lichter dan vergelijkbare varianten. Daarnaast wordt er een hoge laadcapaciteit bereikt dankzij het onderstel wat ruim bemeten is.

De fabrikant ontwikkelde een systeem waardoor alle caravans tot op de millimeter nauwkeurig gemonteerd kunnen worden. Hierdoor is onder andere het interieur altijd perfect passend en profiteert u van hogere kwaliteit en stabiliteit. Wat zich uiteindelijk zal resulteren in een langere levensduur. Een Hobby caravan is hierom een goede investering.

premium hobby caravan

Het ‘All Inclusive’ principe


Alle Hobby caravans worden ‘all inclusive’ geleverd. Dit wil zeggen dat alle accessoires standaard bij de hobby zijn inbegrepen en dit is dan ook een van de belangrijke kenmerken van de fabrikant.

Doordat de accessoires op efficiënte wijze worden ingekocht houden de sleurhutten een vriendelijk prijskaartje.

Dezelfde mate van efficiëntie gaat op voor de wijze waarop de toestellen gebouwd worden. Hiermee is, en blijft de producent vooralsnog de allergrootste producent als het gaat om vrijetijdsmiddelen.

Het all inclusive principe van de hobby caravan

Hobby caravan; de modellen


Wilt u een hobby caravan kopen? Wanneer u kiest voor een Hobby kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. De caravans zijn allemaal licht in gewicht en zitten vol met prachtige accessoires. Hiermee behoort het merk tot onze meest verkochte caravans. U kunt kiezen uit de volgende modellen:

On Tour


Een Caravan van de On Tour serie beschikt over alles wat u nodig heeft en is lichter dan licht. Het is dan ook de lichtste variant die verkrijgbaar is en wordt ook wel het basismodel genoemd. Het compacte toestel is dan ook geschikt voor de wat kleinere auto’s.

De Luxe


Dit is de meest populaire hobby caravan. Dit komt voor de goede prijs-kwaliteitsverhouding. De caravan is geschikt voor het hele gezin en bestaat in maar liefst 13 indelingen. Kom bij ons langs om te informeren naar de mogelijkheden!

Hobby de Luxe

De Luxe Edition


Deze sportieve caravan is voorzien van een fris en sportief interieur en de wereld aan accessoires. Het meubilair is licht van kleur met rode accenten. Zeer geschikt voor stellen of gezinnen. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar.

Excellent


De Hobby Excellent is zeer geliefd. Dit komt veelal door het hoge niveau van de uitrusting en inrichting. Hierbij heeft u de keuze uit 13 indelingen. Het moderne design en de sfeervolle verlichting zorgen voor romantische momenten!

Prestige


In deze geavanceerde hobby caravan ervaart u dezelfde luxe als u thuis gewend bent. Een echte klassieker die beschikbaar is in 12 verschillende indelingen. Informeer naar de mogelijkheden, u kunt zelfs kiezen voor een kinderzithoek!

Premium

De Hobby Premium behoort tot de echte topklasse. Elegant en stijlvol tot in de allerkleinste details. Geschikt voor wanneer alleen het allerbeste goed genoeg is! Hierbij kunt u kiezen uit 6 verschillende indelingen.

Hobby Prestige caravan
hobby premium caravan

Ons assortiment Hobby caravans


Bij ons vindt u verschillende modellen binnen de bovengenoemde series. De getallen en nummers geven de verschillende beschikbare indelingen aan. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe Hobby caravan, maar wij bieden ook verschillende occasions te koop aan. Hierdoor kunt u kiezen voor het allernieuwste model uit 2021, maar ook voor een wat ouder model met bouwjaar 1999. Daarnaast is het ook mogelijk om uw oude caravan in te ruilen.


Naast de standaard accessoires kunnen wij ook nog extra accessoires, zoals: interieur onderdelen voor u toepassen. De verschillende indelingen maken het mogelijk om de caravan volledig naar wens te maken. Kies voor een queensbed of een stapelbed voor de kinderen met een kinderhoek. De verschillende indelingen worden aangegeven met nummers, zoals: Hobby 560, 540, 460, 650, 495, 560, 400, 440 en zo nog een aantal. Wat deze indelingen allemaal precies inhouden leggen wij u graag uit, wanneer u een hobby caravan komt bekijken.

excellent hobby caravan

Caravancentrum Emmen – Erkend Hobby Dealer


Een Hobby caravan koopt u natuurlijk bij een erkend dealer! Bij Caravancentrum Emmen zijn wij gecertificeerd dealer en wij bieden een zeer ruim assortiment. In onze Caravan showroom hebben wij deze allemaal op overzichtelijke wijze voor u gepresenteerd. U ontvangt bij uw aankoop van ons altijd Bovag- of Fogwa garantie. Daarnaast beschikken wij over de juiste onderdelen en accessoires, waardoor u altijd bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparaties.

Ons vakkundige personeel beschikt over de juiste kennis en is bekend met alle toestellen. Hierdoor kunnen wij u goed voorzien van advies. U koopt natuurlijk niet zomaar een nieuwe caravan en dit begrijpen wij als geen ander. Wij willen net zo graag als u dat u de juiste keuze maakt en hier helpen wij u graag bij. Wij kunnen u alles vertellen over de accessoires die zijn ingebouwd en over optionele accessoires, zoals bijvoorbeeld een voortent voor uw Hobby caravan.

Bent u benieuwd naar de allernieuwste caravans? Kijk dan naar onze Hobby Caravans 2020 om op de hoogte te komen van de nieuwste specificaties en ontwikkelingen.

caravan van hobby

 

Kom langs in onze showroom!


Bent u nieuwsgierig geworden naar wat een Hobby caravan u kan bieden? Wij heten u graag welkom in onze showroom in Emmen, Drenthe! Hier zijn wij gevestigd aan de Navigatiestraat 7-8. Hier bespreken wij u graag de verschillende opties met u en zo kunt u alle caravans in het echt komen bewonderen. Is de Hobby toch niet helemaal uw merk? Bij ons vindt u ook caravans van onder andere Sprite en Fendt. Ook hier vertellen wij u graag alles over! Er staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, maar het is ook mogelijk om op afspraak ’s avonds bij ons langs te komen. Wij maken graag alle tijd voor u, zodat we uitgebreid alle opties met u kunnen bespreken. De keuze voor een nieuwe caravan gaat niet over één nacht ijs en hierom vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te assisteren. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom en wellicht gaat u binnenkort heerlijk op vakantie in uw nieuwe Hobby caravan!

Ruim aanbod hobby caravans bij caravancentrum emmen

Bent u benieuwd naar de oudere Hobby Caravan modellen? Hier kunt u alle brochures tot 1985 bekijken!