Zoekt u naar een caravan? Coevorden is slechts 20 minuten rijden van het grootste caravan centrum van Drenthe! Kom langs in onze showroom in Emmen en bekijk zowel nieuwe als occasion caravans van de beste merken. Een caravan in Coevorden kopen doet u bij ons!


Koop uw caravan in de buurt van Coevorden

Bent u een liefhebber van kamperen en op zoek naar een prachtige caravan? In Coevorden is er geen gespecialiseerde caravan dealer zoals Caravan Centrum Emmen. Met meer dan honderd caravans op voorraad en meer dan dertig jaar ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we u kunnen helpen bij het vinden van uw droomcaravan.


Bovendien bieden wij niet alleen caravans, maar ook een breed assortiment aan accessoires en benodigdheden voor een complete en comfortabele kampeerervaring! Coevorden is zeker mooi, maar als het om caravans gaat, moet u echt bij ons zijn!

caravan coevorden kopen

Vindt uw droomcaravan bij ons!

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan caravans die u allemaal kunt bezichtigen in onze showroom! Met meer dan 30 jaar ervaring staan onze specialisten klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale caravan in Coevorden. U kunt bij ons een gloednieuwe caravan kopen, of kiezen voor een tweedehands caravan uit onze gebruikte voorraad.


Wij helpen u graag bij het vinden van de caravan die aan al uw wensen voldoet. Kom snel eens langs vanuit Coevorden! Bij ons is er een overvloed aan caravans en de koffie staat altijd voor u klaar!

Occasion caravans in Coevorden

Heeft u liever geen nieuwe caravan? Bij Caravan Centrum Emmen bieden wij naast nieuwe caravans ook een ruim assortiment aan occasion caravans. Deze tweedehands caravans zijn nog in goede staat en kunnen u nog vele kampeerplezier bieden!


Het feit dat een caravan tweedehands is, betekent absoluut niet dat u er minder van kunt genieten! Al onze tweedehands caravans worden grondig gekeurd door onze caravan experts volgens de Bovag-onderhoudsnormen. Bovendien ontvangt u bij aankoop van een caravan vanaf €3.500,- een jaar lang gratis Bovag-garantie. Kom snel langs voor een voordelige caravan en wie weet kunt u binnenkort met uw droomcaravan Coevorden doorscheuren!

Alles voor uw complete en comfortabele caravan in Coevorden!

Naast nieuwe en occasion caravans kunt u bij ons ook terecht voor caravan accessoires en benodigdheden, zoals:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons assortiment heeft u alle mogelijkheden om een complete en comfortabele caravan aan te schaffen. En het houdt niet op bij de aankoop! U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw caravan! Coevorden, wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom!

droomcaravan coevorden