Zoekt u een nieuwe caravan? Drenthe heeft het caravan centrum waar u heen kunt gaan. Hier vindt u alle grote merken, waaronder Hobby, Sprite en Fendt. Wij zijn officiële dealer van deze merken, waardoor u altijd weet dat u kwaliteit koopt.

Ons caravan centrum heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de verschillende modellen. Voor een nieuwe of een occasion caravan in Drenthe rijdt u naar onze showroom.


De Caravan dealer in Drenthe

Kom naar de caravan dealer in Drenthe. Wij zijn gecertificeerd en een officiële partner van Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan kwalitatieve caravans in verschillende modellen.  

Naast caravans kunt u ook alle benodigdheden en artikelen vinden bij ons. Hieronder verstaan wij onder andere diverse accessoires, onderdelen en dingen voor het interieur. Door deze aan te schaffen maakt u uw caravan meer comfortabel. Bij de caravan dealer in Drenthe vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

Caravan Drenthe

Een nieuwe of occasion caravan kopen in Drenthe

Wilt u een nieuwe of occasion caravan kopen in Drenthe? Kom dan naar Caravan Centrum Emmen. Hier hebben wij altijd een ruim aanbod aan zowel nieuwe als occasion modellen. U vindt altijd een model die bij uw wensen past. Daarnaast kunt u altijd upgrades halen, zoals een voortent of airco.

Wanneer u een tweedehands caravan in Drenthe koopt kunt u er vanuit gaan dat dit een kwalitatieve aankoop is. Wij voorzien alle occasion modellen van een BOVAG onderhoudsbeurt, wanneer de aanschaf van het model hoger is dan €3.500,-. Zo weet u altijd dat u veel plezier gaat beleven aan uw nieuwe caravan.   

Nieuwe of occasion caravans in Drenthe

Aanvullende services bij onze kampeerwinkel

Tijdens een vakantie met de auto is het fijn als u zich nergens druk om hoeft te maken. Hierdoor bieden wij aanvullende services aan. U kunt bij ons uw caravanverzekering regelen. Op deze manier bent u verzekerd wanneer er schade is of diefstal. Kom niet voor verrassingen te staan en sluit een verzekering af.

Daarnaast is een onderhoudsbeurt altijd aan te raden. Hiermee verleng je de levensduur van de caravan. Door dit structureel jaarlijks te doen blijven de belangrijkste onderdelen werken. Ook ontvang je een keuringsrapport, zodat u weet wat er uit de keuring is gekomen.

Kampeerwinkel en caravanwinkel

Kom langs naar de showroom voor uw nieuwe caravan uit Drenthe

Kom een dag langs naar onze showroom. Hier vindt u alles voor uw nieuwe caravan in Drenthe. Het caravan centrum ligt centraal gelegen in de provincie, waardoor iedereen in een paar minuten rijden op de locatie kan zijn. Het is zeker de rit waard. Iedere kampeerliefhebber komt bij onze complete caravan dealer. Hier vindt u nieuwe en occasion modellen, benodigdheden en accessoires. Alles voor een onbezorgde vakantie.

Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact op met ons! Dit kan via de e-mail: info@cc-emmen.nl of bel ons op via 0591 62 85 30. Wij zorgen er dan voor dat er een kopje koffie voor u klaarstaat. Samen kunnen we kijken voor een passend model voor u. Hierdoor zorgen wij dat u tevreden en met een nieuwe caravan Drenthe uit rijdt naar een vakantieoord.

Caravan Centrum in Drenthe